Seven, üniversiteye gitmek için tercih yaptı

Kurtalan 05.08.2023 - 13:55, Güncelleme: 05.08.2023 - 13:57 2874+ kez okundu.
 

Seven, üniversiteye gitmek için tercih yaptı

Kayabağlar Belediye Başkanı olarak görev yapan Salim Seven girdiği Yüksek Kurumlar Sınavında üniversiteye gitmeye hak kazanarak üniversite tercih işlemlerini yaptı.
62 yaşında olan Kayabağlar Belediye Başkanı Salim Seven girdiği üniversite sınavında (2023-YKS) yeterli puanı alarak üniversiteye gitmeye hak kazındı. Seven, Kurtalan’da faaliyet gösteren Boğaziçi Özel Eğitim Kursu Merkezinde görevli olan öğretmenler tarafından üniversite tercih süreci boyunca sağlanan ücretsiz danışmanlık ve rehberlik hizmeti kapsamında üniversite tercihini yaparak eğitim hayatında bir adım atmış oldu. Boğaziçi Özel Eğitim Kursu Merkezi Müdürü İskender Ertonga, Kayabağlar Belediye Başkanı Seven’in ilk 3 tercihini Siyaset Bilimi ve Yerel Yönetimler bölümlerinden yana kullandığını söyledi. Kayabağlar’da ikamet eden vatandaşlar ise Belediye Başkanlarının üniversiteye gidecek olmasından büyük onur duyduklarını belirterek “Belediye Başkanımızı seviyoruz, yaptığı işlerin yanı sıra eğitim hayatı için böyle bir girişimde bulunması belde de yaşayanlar için örnek bir davranış. Kendisini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.” açıklamasında bulundular. (Mehmet Sadık AKSOY)
Kayabağlar Belediye Başkanı olarak görev yapan Salim Seven girdiği Yüksek Kurumlar Sınavında üniversiteye gitmeye hak kazanarak üniversite tercih işlemlerini yaptı.

62 yaşında olan Kayabağlar Belediye Başkanı Salim Seven girdiği üniversite sınavında (2023-YKS) yeterli puanı alarak üniversiteye gitmeye hak kazındı. Seven, Kurtalan’da faaliyet gösteren Boğaziçi Özel Eğitim Kursu Merkezinde görevli olan öğretmenler tarafından üniversite tercih süreci boyunca sağlanan ücretsiz danışmanlık ve rehberlik hizmeti kapsamında üniversite tercihini yaparak eğitim hayatında bir adım atmış oldu.

Boğaziçi Özel Eğitim Kursu Merkezi Müdürü İskender Ertonga, Kayabağlar Belediye Başkanı Seven’in ilk 3 tercihini Siyaset Bilimi ve Yerel Yönetimler bölümlerinden yana kullandığını söyledi.

Kayabağlar’da ikamet eden vatandaşlar ise Belediye Başkanlarının üniversiteye gidecek olmasından büyük onur duyduklarını belirterek “Belediye Başkanımızı seviyoruz, yaptığı işlerin yanı sıra eğitim hayatı için böyle bir girişimde bulunması belde de yaşayanlar için örnek bir davranış. Kendisini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.” açıklamasında bulundular.

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.