Siirt Belediye Eş Başkanlarından 3 dilli bayram mesajı

Siirt 09.04.2024 - 16:12, Güncelleme: 09.04.2024 - 16:14 1499+ kez okundu.
 

Siirt Belediye Eş Başkanlarından 3 dilli bayram mesajı

Siirt Belediyesi Eşbaşkanları Sofya Alağaş ve Mehmet Kaysi’nin üç dilli Ramazan Bayram Mesajı yayınladı.
Alağaş ve Kaysi yayımladıkları mesajda şu ifadeleri kullandılar, “Dini Bayramlarımız; dayanışma, birlik, beraberlik, sevgi, dostluk ve manevi duyguların yoğun yaşandığı müstesna günlerdir. Asırlardan beri bu topraklarda ortak değerlerini paylaşarak dostluk ve sevgi içinde yaşamış, tarihsel ve kültürel bir mirasa ev sahipliği yapmış Kadim Halklarımızın Ramazan Bayramını kutlar, tüm insanlık için sağlık, mutluluk ve barışa vesile olmasını temenni ederiz” (Basın Bülteni)
Siirt Belediyesi Eşbaşkanları Sofya Alağaş ve Mehmet Kaysi’nin üç dilli Ramazan Bayram Mesajı yayınladı.

Alağaş ve Kaysi yayımladıkları mesajda şu ifadeleri kullandılar,

“Dini Bayramlarımız; dayanışma, birlik, beraberlik, sevgi, dostluk ve manevi duyguların yoğun yaşandığı müstesna günlerdir.

Asırlardan beri bu topraklarda ortak değerlerini paylaşarak dostluk ve sevgi içinde yaşamış, tarihsel ve kültürel bir mirasa ev sahipliği yapmış Kadim Halklarımızın Ramazan Bayramını kutlar, tüm insanlık için sağlık, mutluluk ve barışa vesile olmasını temenni ederiz”

(Basın Bülteni)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.