Siirt Üniversitesi öğrencilerinden indirim talebi!

Siirt 10.12.2023 - 17:58, Güncelleme: 10.12.2023 - 17:58 2861+ kez okundu.
 

Siirt Üniversitesi öğrencilerinden indirim talebi!

Kurtalanlı üniversite öğrencilerinden Siirt servis ücretlerinde indirim yapılsın talebi
Siirt’e okumak için giden Kurtalanlı üniversite öğrencileri servis ücretlerinin öğrenciler için büyük maliyet oluşturduğunu belirterek yetkililerin indirim yapması gerektiğini söylüyor. Siirt Üniversitesinde öğrenim gören Kurtalanlı üniversite öğrencileri minibüs ücretlerinin pahalı olmasından yakınıyor. Öğrenciler 35 lira olan servis ücretlerinin Öğrenciler için indirimli hale gelmesi gerektiğini belirterek yetkililerden yardım talebinde bulunuyor. Öğrenciler öğrenim gördükleri üniversiteye gidiş geliş için günlük 70 lira para ödemek zorunda kaldıklarını söyleyerek  “Siirt üniversitesinde okuyan Kurtalanlı öğrenciler olarak servis ücretlerinde öğrenciler için indirim sağlanmasını istiyoruz. Aylık üniversiteye gidip gelme maliyetimiz 2 bin lirayı buluyor. Bazen de derslerimize geç kalıyoruz. Öğrenciler olarak bu duruma çare bulunmasını talep ediyoruz.” dedi. (Mehmet Sadık AKSOY)
Kurtalanlı üniversite öğrencilerinden Siirt servis ücretlerinde indirim yapılsın talebi

Siirt’e okumak için giden Kurtalanlı üniversite öğrencileri servis ücretlerinin öğrenciler için büyük maliyet oluşturduğunu belirterek yetkililerin indirim yapması gerektiğini söylüyor.

Siirt Üniversitesinde öğrenim gören Kurtalanlı üniversite öğrencileri minibüs ücretlerinin pahalı olmasından yakınıyor.

Öğrenciler 35 lira olan servis ücretlerinin Öğrenciler için indirimli hale gelmesi gerektiğini belirterek yetkililerden yardım talebinde bulunuyor.

Öğrenciler öğrenim gördükleri üniversiteye gidiş geliş için günlük 70 lira para ödemek zorunda kaldıklarını söyleyerek  “Siirt üniversitesinde okuyan Kurtalanlı öğrenciler olarak servis ücretlerinde öğrenciler için indirim sağlanmasını istiyoruz. Aylık üniversiteye gidip gelme maliyetimiz 2 bin lirayı buluyor. Bazen de derslerimize geç kalıyoruz. Öğrenciler olarak bu duruma çare bulunmasını talep ediyoruz.” dedi.

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.