Siirt Üniversitesi Tıp Fakültesi Değerlendirme Toplantısı yapıldı

Siirt 10.05.2023 - 10:45, Güncelleme: 10.05.2023 - 10:45 1715+ kez okundu.
 

Siirt Üniversitesi Tıp Fakültesi Değerlendirme Toplantısı yapıldı

Siirt Üniversitesi’nde Tıp Fakültesi değerlendirme toplantısı düzenlendi
Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak, üniversitenin üst yönetimi ile Tıp Fakültesi Dekan yardımcıları ve Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğretim Üyesi Çağdaş Kaynak ve Başhekim Yardımcıları ile Tıp Fakültesi öğrencilerinin eğitimi ile ilgili bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Tıp Fakültesi 4. ve 5. sınıflarının gelecek yılki eğitim, müfredat, ofis, sınıf ve ihtiyaç duyulan diğer ekipman ihtiyaçlarının hazırlanmasına ilişkin konuların ele alındı. Şındak, afiliasyon protokolü çerçevesinde öğrencilerin eğitimine ilişkin ihtiyaç duyulan; araç, gereç ve fiziki mekân ile ilgili bütün ihtiyaçlar Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Sağlık Bakanlığı tarafından sağlanacağını belirterek, “Eğitimle ilgili olarak gerekli görülen öğretim üyesi ihtiyacı ve müfredatla ilgili çalışmalar ise Tıp Fakültesi tarafından yürütülmektedir. Eğitimlerine Siirt Eğitim ve Araştırma hastanesinde devam eden Tıp Fakültesi öğrencilerimizin iyi yetişmeleri ve gerekli deneyim becerisini kazanabilmeleri için gerekli olan akademik kadrolarımızı tamamlamak suretiyle her anlamda sağlık alanında ihtiyaç duyulan doktorlar yetiştirilecek.” dedi. Şındak, 2022-2023 eğitim yılında Tıp Fakültesinin 4.sınıf öğrencilerinin uygulamalarını Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesinde gördüğünü, 2023-2024 eğitim yılında Tıp Fakültesi 4. ve 5. sınıf öğrencilerinin de uygulamalı eğitimlerini Siirt Eğitim ve Araştırma hastanesinde gerçekleştireceklerini söyledi. Şındak, Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğretim Üyesi Çağdaş Kaynak ve ekibine şimdiden yapacakları çalışmalar ve katkılar için teşekkürlerini iletti. (Haber Merkezi)  
Siirt Üniversitesi’nde Tıp Fakültesi değerlendirme toplantısı düzenlendi

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak, üniversitenin üst yönetimi ile Tıp Fakültesi Dekan yardımcıları ve Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğretim Üyesi Çağdaş Kaynak ve Başhekim Yardımcıları ile Tıp Fakültesi öğrencilerinin eğitimi ile ilgili bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Tıp Fakültesi 4. ve 5. sınıflarının gelecek yılki eğitim, müfredat, ofis, sınıf ve ihtiyaç duyulan diğer ekipman ihtiyaçlarının hazırlanmasına ilişkin konuların ele alındı.

Şındak, afiliasyon protokolü çerçevesinde öğrencilerin eğitimine ilişkin ihtiyaç duyulan; araç, gereç ve fiziki mekân ile ilgili bütün ihtiyaçlar Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Sağlık Bakanlığı tarafından sağlanacağını belirterek,

“Eğitimle ilgili olarak gerekli görülen öğretim üyesi ihtiyacı ve müfredatla ilgili çalışmalar ise Tıp Fakültesi tarafından yürütülmektedir. Eğitimlerine Siirt Eğitim ve Araştırma hastanesinde devam eden Tıp Fakültesi öğrencilerimizin iyi yetişmeleri ve gerekli deneyim becerisini kazanabilmeleri için gerekli olan akademik kadrolarımızı tamamlamak suretiyle her anlamda sağlık alanında ihtiyaç duyulan doktorlar yetiştirilecek.” dedi.

Şındak, 2022-2023 eğitim yılında Tıp Fakültesinin 4.sınıf öğrencilerinin uygulamalarını Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesinde gördüğünü, 2023-2024 eğitim yılında Tıp Fakültesi 4. ve 5. sınıf öğrencilerinin de uygulamalı eğitimlerini Siirt Eğitim ve Araştırma hastanesinde gerçekleştireceklerini söyledi.

Şındak, Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğretim Üyesi Çağdaş Kaynak ve ekibine şimdiden yapacakları çalışmalar ve katkılar için teşekkürlerini iletti.

(Haber Merkezi)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.