Siirt Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencilerine yönelik oryantasyon programı düzenlendi

Siirt 13.09.2023 - 11:38, Güncelleme: 13.09.2023 - 11:38 1673+ kez okundu.
 

Siirt Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencilerine yönelik oryantasyon programı düzenlendi

Siirt Üniversitesi’nde 2023-2024 öğretim yılından itibaren eğitimlerine Siirt’te devam edecek olan Tıp Fakültesi 4. ve 5. Sınıf öğrencileri için oryantasyon programına düzenlendi.
Üniversitede düzenlenen oryantasyon programında Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak, Siirt İl Sağlık Müdürü Dr. Emre Ömür, Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğretim Üyesi Çağdaş Kaynak, Tıp Fakültesi Eğitim Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Deniz Balsak ve çok sayıda doktor ile 4. Sınıf öğrencileri katıldı. Programda konuşan iirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak, bu yıl itibariyle 4. Sınıf tıp fakültesi öğrencilerinin Siirt’te eğitim ve öğretimlerini sürdüreceklerini belirtti. Şındak konuşmasında, “Siirt’te Tıp Fakültesi Morfoloji binasının yapımıyla tüm öğrencilerimizin eğitimlerini Siirt İlimizde sürdürecekler. Ayrıca Geçen yılki 4. sınıf öğrencilerinin tamamına Sancaklar Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından burs verildi, bu yılda 4. ve 5. Sınıf öğrencilerimizin tamamına burs verilecek. Sancaklar Eğitim ve Kültür Vakfı başkanı Sayın Suat Sancak’a öğrencilere katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Program Tıp Fakültesi öğrencileri ve davetliler için verilen kokteyl ile sona erdi. (Haber Merkezi)
Siirt Üniversitesi’nde 2023-2024 öğretim yılından itibaren eğitimlerine Siirt’te devam edecek olan Tıp Fakültesi 4. ve 5. Sınıf öğrencileri için oryantasyon programına düzenlendi.

Üniversitede düzenlenen oryantasyon programında Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak, Siirt İl Sağlık Müdürü Dr. Emre Ömür, Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğretim Üyesi Çağdaş Kaynak, Tıp Fakültesi Eğitim Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Deniz Balsak ve çok sayıda doktor ile 4. Sınıf öğrencileri katıldı.

Programda konuşan iirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak, bu yıl itibariyle 4. Sınıf tıp fakültesi öğrencilerinin Siirt’te eğitim ve öğretimlerini sürdüreceklerini belirtti.

Şındak konuşmasında,

“Siirt’te Tıp Fakültesi Morfoloji binasının yapımıyla tüm öğrencilerimizin eğitimlerini Siirt İlimizde sürdürecekler. Ayrıca Geçen yılki 4. sınıf öğrencilerinin tamamına Sancaklar Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından burs verildi, bu yılda 4. ve 5. Sınıf öğrencilerimizin tamamına burs verilecek. Sancaklar Eğitim ve Kültür Vakfı başkanı Sayın Suat Sancak’a öğrencilere katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Program Tıp Fakültesi öğrencileri ve davetliler için verilen kokteyl ile sona erdi.

(Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.