Siirt’te bağışıklığı güçlendirici ürünlere talep arttı

Siirt 05.02.2024 - 14:58, Güncelleme: 05.02.2024 - 14:58 2056+ kez okundu.
 

Siirt’te bağışıklığı güçlendirici ürünlere talep arttı

Soğuk havalarda vücudunu sıcak tutmayı isteyen vatandaşlar pestil ve cevizli sucuğa talebi artırıyor.
Kurtalanlılar pestil ve cevizli sucuğa yoğun talep gösteriyor. Kış aylarının sevilen atıştırmalık yiyeceklerinden olan pestil ve cevizli sucuk tüketenlerde soğuğa karşı direnç oluşturduğu belirtiliyor. Kilosu 100 liraya satılan pestil ve cevizli sucuk satın alan Mehmet Taş, kış aylarında bağışıklığı güçlendiren yiyecekler tüketmeyi tercih ettiğini belirtirken özelikle ceviz içeriğinden ötürü bu türü gıdalara yönelimin yüksek olduğuna işaret etti. (Mehmet Sadık AKSOY)
Soğuk havalarda vücudunu sıcak tutmayı isteyen vatandaşlar pestil ve cevizli sucuğa talebi artırıyor.

Kurtalanlılar pestil ve cevizli sucuğa yoğun talep gösteriyor. Kış aylarının sevilen atıştırmalık yiyeceklerinden olan pestil ve cevizli sucuk tüketenlerde soğuğa karşı direnç oluşturduğu belirtiliyor.

Kilosu 100 liraya satılan pestil ve cevizli sucuk satın alan Mehmet Taş, kış aylarında bağışıklığı güçlendiren yiyecekler tüketmeyi tercih ettiğini belirtirken özelikle ceviz içeriğinden ötürü bu türü gıdalara yönelimin yüksek olduğuna işaret etti.

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.