Siirt’te fırın çalışanlarına ekmek hijyen eğitimi verildi

Siirt 15.08.2023 - 12:18, Güncelleme: 15.08.2023 - 12:18 2259+ kez okundu.
 

Siirt’te fırın çalışanlarına ekmek hijyen eğitimi verildi

Siirt Tarım ve Orman Müdürlüğü kentteki fırın çalışanlarına ekmek hijyen eğitimi verdi.
Tarım ve Orman Bakanlığı ve Türkiye Fırıncılar Federasyonu arasında yapılan “Ekmek Hijyen Eğitim Protokolü” ile ekmek üreten işletmelerde hijyen bilinci düzeyinde artış ve tüketicinin güvenilir fırın ürünlerine erişiminin arttırılması amacıyla Siirt Tarım ve Orman İl Müdürlüğü gıda uzmanları tarafından fırın çalışanlarına “Ekmek Hijyen Eğitimi” verildi. Fırın çalışanlarının almak zorunda olduğu “Ekmek Hijyen Eğitimi” sonunda katılımcılar belge almaya hak kazandılar . Siirt Tarım ve Ağaç Müzesi Toplantı Salonu’nda yapılan Ekmek Hijyen Eğitimine Gıda ve Yem şube müdürü Enver Özdemir, fırıncılar odası Başkanı Hayrettin Elçi, gıda uzmanları ve fırın çalışanları katıldı. (Haber Merkezi)
Siirt Tarım ve Orman Müdürlüğü kentteki fırın çalışanlarına ekmek hijyen eğitimi verdi.

Tarım ve Orman Bakanlığı ve Türkiye Fırıncılar Federasyonu arasında yapılan “ Ekmek Hijyen Eğitim Protokolü” ile ekmek üreten işletmelerde hijyen bilinci düzeyinde artış ve tüketicinin güvenilir fırın ürünlerine erişiminin arttırılması amacıyla Siirt Tarım ve Orman İl Müdürlüğü gıda uzmanları tarafından fırın çalışanlarına “ Ekmek Hijyen Eğitimi” verildi.

Fırın çalışanlarının almak zorunda olduğu “ Ekmek Hijyen Eğitimi” sonunda katılımcılar belge almaya hak kazandılar .

Siirt Tarım ve Ağaç Müzesi Toplantı Salonu’nda yapılan Ekmek Hijyen Eğitimine Gıda ve Yem şube müdürü Enver Özdemir, fırıncılar odası Başkanı Hayrettin Elçi, gıda uzmanları ve fırın çalışanları katıldı.

(Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.