SİİRT’TE GENÇLER CAN DOSTLARI ZİYARET ETTİ

Siirt 16.02.2024 - 17:50, Güncelleme: 16.02.2024 - 17:50 3981+ kez okundu.
 

SİİRT’TE GENÇLER CAN DOSTLARI ZİYARET ETTİ

Siirt Gençlik Merkezi çalışanları ve gönüllüleri, Siirt Belediyesi Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti.
Veteriner İşleri Müdürlüğü görevli personel eşliğinde Bakım Merkezini gezen gençler, barınakta bakımları ve tedavileri yapılan sokak hayvanlarını severek yanlarında getirdikleri mamalarla besledi. Veterinerler tarafından gençlere, hayvan sevgisi, hayvanları korumanın ve bakımevlerinden hayvan sahiplenmenin önemi hakkında bilgiler verildi. Siirt Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü yetkilileri de ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek, gençlere ve gönüllülere teşekkür ettiler. (Basın Bülteni)
Siirt Gençlik Merkezi çalışanları ve gönüllüleri, Siirt Belediyesi Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti.

Veteriner İşleri Müdürlüğü görevli personel eşliğinde Bakım Merkezini gezen gençler, barınakta bakımları ve tedavileri yapılan sokak hayvanlarını severek yanlarında getirdikleri mamalarla besledi.

Veterinerler tarafından gençlere, hayvan sevgisi, hayvanları korumanın ve bakımevlerinden hayvan sahiplenmenin önemi hakkında bilgiler verildi.

Siirt Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü yetkilileri de ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek, gençlere ve gönüllülere teşekkür ettiler.

(Basın Bülteni)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.