Siirt'te hayırsever iş insanına plaket

Baykan 21.08.2023 - 17:59, Güncelleme: 21.08.2023 - 18:02 15557+ kez okundu.
 

Siirt'te hayırsever iş insanına plaket

Baykan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Emin Bağlı, ilçede taziye evi yaptıran iş insanına plaket verdi.
Baykan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Emin Bağlı, Yarımca köyünde taziye evi yaptıran hayırsever iş insanı Fehmi Okuyucu’ya teşekkür plaketi verdi. Okuyucu’yu makamında kabul eden Bağlı, örnek davranışından ötürü teşekkür ederek, “Acıların paylaşıldıkça azalacağına inanan, birbirine zor zamanlarında destek olan bir ülkenin insanlarıyız. Baykan Kaymakamlığı olarak halkımızın sevinçlerinde olduğu gibi acılarını paylaşmaya da özen gösteriyoruz. Hüzünlü ailelerin yanında olmak bizlerin asli görevleri arasında yer alıyor. Baykanlı hemşerilerimin de birbirine olan desteğini, dostluğunu, yardımseverliğini yakından takip ediyorum. Acılarımızı paylaştığımız önemli mekanların oluşturulması da değer taşıyor. Taziye evleri dayanışma ve yardımlaşma, acıları paylaşma kültürünü devam ettirebilme adına büyük anlam kazanıyor. Ben öncelikle böyle hayra gönül veren tüm insanlarımızı Hayırsever iş adamlarımızı kutluyorum. Hayırlara vesile olmasını diliyorum. Yarımca köyünde taziye evinin yapımında Fehmi Okuyucu beyefendiyi katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.”  dedi. (Haber Merkezi)
Baykan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Emin Bağlı, ilçede taziye evi yaptıran iş insanına plaket verdi.

Baykan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Emin Bağlı, Yarımca köyünde taziye evi yaptıran hayırsever iş insanı Fehmi Okuyucu’ya teşekkür plaketi verdi.

Okuyucu’yu makamında kabul eden Bağlı, örnek davranışından ötürü teşekkür ederek,

“Acıların paylaşıldıkça azalacağına inanan, birbirine zor zamanlarında destek olan bir ülkenin insanlarıyız. Baykan Kaymakamlığı olarak halkımızın sevinçlerinde olduğu gibi acılarını paylaşmaya da özen gösteriyoruz. Hüzünlü ailelerin yanında olmak bizlerin asli görevleri arasında yer alıyor. Baykanlı hemşerilerimin de birbirine olan desteğini, dostluğunu, yardımseverliğini yakından takip ediyorum. Acılarımızı paylaştığımız önemli mekanların oluşturulması da değer taşıyor. Taziye evleri dayanışma ve yardımlaşma, acıları paylaşma kültürünü devam ettirebilme adına büyük anlam kazanıyor.

Ben öncelikle böyle hayra gönül veren tüm insanlarımızı Hayırsever iş adamlarımızı kutluyorum. Hayırlara vesile olmasını diliyorum. Yarımca köyünde taziye evinin yapımında Fehmi Okuyucu beyefendiyi katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.”  dedi.

(Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.