Siirt’te hayvan bakımevine ziyaret

Siirt 27.09.2023 - 14:25, Güncelleme: 27.09.2023 - 14:25 6928+ kez okundu.
 

Siirt’te hayvan bakımevine ziyaret

Hayvan Bakımevi Kapasite Artışı Projesi Kapsamında Siirt Belediyesi bakımevinde incelemelerde bulunuldu.
Siirt Belediyesi Hayvan Bakımevi Kapasite Artışı Projesi Kapsamında Siirt Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Müdürü Nevzat Amcalar, Siirt Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Aydın Yolbaş ve teknik ekipler hayvanlar için uygun arazi incelemesi gerçekleştirdi. Siirt Belediyesi Hayvan Bakımevinde tedavileri devam eden sokak hayvanları yaşam ortamları ve sağlık durumları denetlendi. (Haber Merkezi)    
Hayvan Bakımevi Kapasite Artışı Projesi Kapsamında Siirt Belediyesi bakımevinde incelemelerde bulunuldu.

Siirt Belediyesi Hayvan Bakımevi Kapasite Artışı Projesi Kapsamında Siirt Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Müdürü Nevzat Amcalar, Siirt Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Aydın Yolbaş ve teknik ekipler hayvanlar için uygun arazi incelemesi gerçekleştirdi.

Siirt Belediyesi Hayvan Bakımevinde tedavileri devam eden sokak hayvanları yaşam ortamları ve sağlık durumları denetlendi.

(Haber Merkezi)

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.