Siirt’te kar nedeniyle mahsur kalan hamile kadın 3 saatlik çalışma sonrası kurtarıldı

Siirt 23.12.2023 - 20:33, Güncelleme: 23.12.2023 - 20:35 3136+ kez okundu.
 

Siirt’te kar nedeniyle mahsur kalan hamile kadın 3 saatlik çalışma sonrası kurtarıldı

Siirt'in Pervari ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle mahsur kalan hamile kadın, İl Özel İdaresi ekiplerinin 3 saatlik çalışmasının ardından kurtarılarak sağlık birimine ulaştırıldı.
Siirt'te, yolları kardan kapanan köylerde aniden rahatsızlanan hamile Asya Üskan (35) için karla mücadele ekipleri seferber oldu. Saatler süren çalışmaların ardından hastaneye kaldırılan Üskan, Pervari İlçe Hastanesinin arından Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildiği öğrenildi. Pervari ilçesine bağlı Düğüncüler köyünde üçüncü çocuğuna hamile olan Asya Üskan'ın rahatsızlanması üzerine yakınları tarafından sağlık görevlilerine haber verildi. Köy yolunun kardan kapalı olduğunu öğrenen sağlık görevlileri, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'nden yardım talep etti. Bölgeye sevk edilen karla mücadele ekiplerinin yol açma çalışması sonucu sağlık görevlileri, Düğüncüler köyüne ulaştı. Ambulansa alınan Üskan, yaklaşık 3 saat sonra ilk olarak İlçe Devlet Hastanesine daha sonra Siirt Eğitim ve Araştırma sevk edildi. Tedaviye alınan Dündar'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. (Haber Merkezi)
Siirt'in Pervari ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle mahsur kalan hamile kadın, İl Özel İdaresi ekiplerinin 3 saatlik çalışmasının ardından kurtarılarak sağlık birimine ulaştırıldı.

Siirt'te, yolları kardan kapanan köylerde aniden rahatsızlanan hamile Asya Üskan (35) için karla mücadele ekipleri seferber oldu. Saatler süren çalışmaların ardından hastaneye kaldırılan Üskan, Pervari İlçe Hastanesinin arından Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildiği öğrenildi.

Pervari ilçesine bağlı Düğüncüler köyünde üçüncü çocuğuna hamile olan Asya Üskan'ın rahatsızlanması üzerine yakınları tarafından sağlık görevlilerine haber verildi. Köy yolunun kardan kapalı olduğunu öğrenen sağlık görevlileri, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'nden yardım talep etti.

Bölgeye sevk edilen karla mücadele ekiplerinin yol açma çalışması sonucu sağlık görevlileri, Düğüncüler köyüne ulaştı. Ambulansa alınan Üskan, yaklaşık 3 saat sonra ilk olarak İlçe Devlet Hastanesine daha sonra Siirt Eğitim ve Araştırma sevk edildi. Tedaviye alınan Dündar'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

(Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.