Siirt'te Kavga Eden Köylüler Barıştırıldı

Siirt 10.07.2024 - 18:05, Güncelleme: 10.07.2024 - 18:05 3097+ kez okundu.
 

Siirt'te Kavga Eden Köylüler Barıştırıldı

Siirt'in Pervari ilçesinde hayvan otlatma meselesi nedeniyle çıkan kavga, kanaat önderlerinin araya girmesiyle son buldu.
23 Haziran'da Karasungur ve Köprüçay köyleri arasında yaşanan taşlı, sopalı ve silahlı kavga sonucu 4 kişi yaralanmıştı. Olay, hastane önüne de sıçrayarak bir kişinin daha yaralanmasına neden oldu. Ancak, bölgenin ilim alimlerinin arabuluculuğu sayesinde, köylüler arasındaki husumet sona erdi. Barış etkinliği Karasungur köyünde düzenlendi ve etkinliğe Seyda Şeyh Hasan Sevgili, Şeyh Bahattin Oran ve Mola Nimetullah Seyitoğlu katıldı. Etkinlikte katılımcılar, barışı pekiştirmek adına Kuran-ı Kerim'e el basarak yemin etti. (Haber Merkezi)
Siirt'in Pervari ilçesinde hayvan otlatma meselesi nedeniyle çıkan kavga, kanaat önderlerinin araya girmesiyle son buldu.

23 Haziran'da Karasungur ve Köprüçay köyleri arasında yaşanan taşlı, sopalı ve silahlı kavga sonucu 4 kişi yaralanmıştı. Olay, hastane önüne de sıçrayarak bir kişinin daha yaralanmasına neden oldu. Ancak, bölgenin ilim alimlerinin arabuluculuğu sayesinde, köylüler arasındaki husumet sona erdi.

Barış etkinliği Karasungur köyünde düzenlendi ve etkinliğe Seyda Şeyh Hasan Sevgili, Şeyh Bahattin Oran ve Mola Nimetullah Seyitoğlu katıldı.

Etkinlikte katılımcılar, barışı pekiştirmek adına Kuran-ı Kerim'e el basarak yemin etti.

(Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.