Siirt’te kışa hazırlıklar başladı!

Siirt 01.10.2023 - 19:18, Güncelleme: 01.10.2023 - 19:18 27143+ kez okundu.
 

Siirt’te kışa hazırlıklar başladı!

Sonbahar etkisin göstermeye başlarken soğuk havalara karşı odun sobaları satışa sunuldu
Yavaş yavaş etkili olan soğuk havalara karşı vatandaşlar kış hazırlıklarına başlarken odun sobaları satışa sunulmaya başlandı. Sonbahar mevsimi yavaş yavaş etkisini gösterirken vatandaşlarda soğuk havalara karşı kış hazırlıklarına başladı. Bazı vatandaşlar odun satın alırken bazıları da odunu yakacak soba almaya başladı. Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı üzerinde bulunan elektrikli eşya dükkanında odun sobası satan Tayyip Çiçek, havaların soğumaya başlamasıyla vatandaşların kış hazırlıklarına başladığını belirterek “Kışın soğuğundan korunmak için kombisiz evlerde odun sobası mutlaka yakılır. Bu nedenle odun sobası satışlarımızda başlamış bulunmakta.” dedi. Çiçek odun sobası fiyatları hakkında bilgi vererek “Odun sobası satışlarımızı güncel fiyatlar üzerinde yapmaktayız. Geçen yıl sattığımız sobalarla bu yıl sattığımız sobalar arasında kayda değer ölçüde bir fiyat farkı var. Şuan benim dükkanımda bulunan en iyi odun sobasının fiyatı bin 300 lira. Buna alternatif olarak dana düşük fiyatta sattığımız 400 liralık odun sobalarımız da bulunuyor.” diye konuştu. (Abdulaziz ÖZCAN)
Sonbahar etkisin göstermeye başlarken soğuk havalara karşı odun sobaları satışa sunuldu

Yavaş yavaş etkili olan soğuk havalara karşı vatandaşlar kış hazırlıklarına başlarken odun sobaları satışa sunulmaya başlandı.

Sonbahar mevsimi yavaş yavaş etkisini gösterirken vatandaşlarda soğuk havalara karşı kış hazırlıklarına başladı.

Bazı vatandaşlar odun satın alırken bazıları da odunu yakacak soba almaya başladı. Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı üzerinde bulunan elektrikli eşya dükkanında odun sobası satan Tayyip Çiçek, havaların soğumaya başlamasıyla vatandaşların kış hazırlıklarına başladığını belirterek “Kışın soğuğundan korunmak için kombisiz evlerde odun sobası mutlaka yakılır. Bu nedenle odun sobası satışlarımızda başlamış bulunmakta.” dedi.

Çiçek odun sobası fiyatları hakkında bilgi vererek “Odun sobası satışlarımızı güncel fiyatlar üzerinde yapmaktayız. Geçen yıl sattığımız sobalarla bu yıl sattığımız sobalar arasında kayda değer ölçüde bir fiyat farkı var. Şuan benim dükkanımda bulunan en iyi odun sobasının fiyatı bin 300 lira. Buna alternatif olarak dana düşük fiyatta sattığımız 400 liralık odun sobalarımız da bulunuyor.” diye konuştu.

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.