SİİRT’TE KÖYLERİN ALT YAPI YATIRIMLARI MASAYA YATIRILDI

Siirt 06.05.2024 - 16:36, Güncelleme: 06.05.2024 - 16:40 5697 kez okundu.
 

SİİRT’TE KÖYLERİN ALT YAPI YATIRIMLARI MASAYA YATIRILDI

2024 yılı köy yatırım programı kapsamında köylerde yürütülecek yatırım ve hizmetlerin değerlendirildiği geniş katılımlı toplantı, Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya başkanlığında yapıldı.
Siirt Merkez ve ilçelere bağlı köylerin alt-üst yapı çalışmalarını masaya yatıran Vali Kızılkaya, vatandaş memnuniyetini esas alan bir kamu anlayışıyla çalışmaların yürütülmesine vurgu yaparak, köylerin ihtiyaçları olan yol, içme suyu, altyapı gibi alanlardaki eksikliklerin tespit edilip çözüm üretilmesi için çalışmaların hızlandırılmasını ve köylere yapılacak yatırımların proje süreçlerinin titizlikle takip edilmesi talimatını verdi. Belirlenen program doğrultusunda çalışarak, hizmet kalitesini artıracaklarını belirten Vali Kızılkaya, kamu kaynaklarının daha verimli, hızlı ve etkin bir şekilde kullanılmasıyla kırsalda yaşayan vatandaşlarımızın yaşam kalitesini daha da yükseltmeyi hedeflediklerini ifade etti. Toplantı, yapılan değerlendirmelerin ardından sona erdi. Toplantıya, Vali Yardımcısı Şeyma Aktaş Semiz, İlçe Kaymakamları, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hifzullah Canpolat ile Şube Müdürleri katıldı. (Siirt Valiliği Basın)
2024 yılı köy yatırım programı kapsamında köylerde yürütülecek yatırım ve hizmetlerin değerlendirildiği geniş katılımlı toplantı, Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya başkanlığında yapıldı.

Siirt Merkez ve ilçelere bağlı köylerin alt-üst yapı çalışmalarını masaya yatıran Vali Kızılkaya, vatandaş memnuniyetini esas alan bir kamu anlayışıyla çalışmaların yürütülmesine vurgu yaparak, köylerin ihtiyaçları olan yol, içme suyu, altyapı gibi alanlardaki eksikliklerin tespit edilip çözüm üretilmesi için çalışmaların hızlandırılmasını ve köylere yapılacak yatırımların proje süreçlerinin titizlikle takip edilmesi talimatını verdi.

Belirlenen program doğrultusunda çalışarak, hizmet kalitesini artıracaklarını belirten Vali Kızılkaya, kamu kaynaklarının daha verimli, hızlı ve etkin bir şekilde kullanılmasıyla kırsalda yaşayan vatandaşlarımızın yaşam kalitesini daha da yükseltmeyi hedeflediklerini ifade etti.

Toplantı, yapılan değerlendirmelerin ardından sona erdi.

Toplantıya, Vali Yardımcısı Şeyma Aktaş Semiz, İlçe Kaymakamları, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hifzullah Canpolat ile Şube Müdürleri katıldı.

( Siirt Valiliği Basın)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.