Siirt’te ödüllü sokak basketbol turnuvası düzenleniyor

Siirt 01.09.2023 - 12:54, Güncelleme: 01.09.2023 - 12:54 2337+ kez okundu.
 

Siirt’te ödüllü sokak basketbol turnuvası düzenleniyor

Siirt’te "Sokaklar Bizim Kupalar Bizim 3x3 Basketbol Turnuvası" Heyecanı Başlıyor
Siirt Belediyesi’nin bu yıl ikincisini düzenlediği 3x3 Sokak Basketbol Turnuva heyecanı başlıyor. Vali ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya’nın talimat ve destekleri ile gençleri spora teşvik etmek, sporcuları desteklemek, gençlerin spor yaparak eğlenceli aktivitelerle buluşmaları hedefleniyor. Vali Dr. Kemal Kızılkaya önderliğinde, Siirt Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen "3x3 Sokak Basketbolu" turnuvası 4 kategoride başlıyor. Turnuvada dereceye giren takımlara toplamda 60 bin TL tutarında çeşitli hediyeler verilecek. Siirt Belediyesi Kızlar Tepesi ‘Şahin Bey Parkı’nda 25-30 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan turnuvada yarışmak isteyen sporcuların 22 Eylül Cuma günü saat: 16:30’a kadar Siirt Belediyesi Hizmet Binası Beyaz Masa Servisine müracaatta bulunabilirler. Turnuvaya başvurular; 4 Eylül’de başlayacak, 22 Eylül’de sona erecek. Potadaki heyecan fırtınasını sokağa taşıyan  turnuvada; büyük erkekler, gençler, yıldızlar ve bayanlar olmak üzere dört kategoride gerçekleştirilerek. Basketbol turnuvası,  müzikle ve çeşitli gösterilerle de renklenecek. Her etapta dereceye giren takımlara kupa ve madalya ödülünün yanı sıra toplamda 60 bin TL tutarında çeşitli hediyeler ve sürpriz ödüller verilecek. (Belediye Basın)  
Siirt’te "Sokaklar Bizim Kupalar Bizim 3x3 Basketbol Turnuvası" Heyecanı Başlıyor

Siirt Belediyesi’nin bu yıl ikincisini düzenlediği 3x3 Sokak Basketbol Turnuva heyecanı başlıyor.

Vali ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya’nın talimat ve destekleri ile gençleri spora teşvik etmek, sporcuları desteklemek, gençlerin spor yaparak eğlenceli aktivitelerle buluşmaları hedefleniyor.

Vali Dr. Kemal Kızılkaya önderliğinde, Siirt Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen "3x3 Sokak Basketbolu" turnuvası 4 kategoride başlıyor. Turnuvada dereceye giren takımlara toplamda 60 bin TL tutarında çeşitli hediyeler verilecek.

Siirt Belediyesi Kızlar Tepesi ‘Şahin Bey Parkı’nda 25-30 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan turnuvada yarışmak isteyen sporcuların 22 Eylül Cuma günü saat: 16:30’a kadar Siirt Belediyesi Hizmet Binası Beyaz Masa Servisine müracaatta bulunabilirler.

Turnuvaya başvurular; 4 Eylül’de başlayacak, 22 Eylül’de sona erecek.

Potadaki heyecan fırtınasını sokağa taşıyan  turnuvada; büyük erkekler, gençler, yıldızlar ve bayanlar olmak üzere dört kategoride gerçekleştirilerek. Basketbol turnuvası,  müzikle ve çeşitli gösterilerle de renklenecek.

Her etapta dereceye giren takımlara kupa ve madalya ödülünün yanı sıra toplamda 60 bin TL tutarında çeşitli hediyeler ve sürpriz ödüller verilecek.

(Belediye Basın)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.