Sineklik üretimi arttı!

Siirt 29.04.2024 - 21:52, Güncelleme: 29.04.2024 - 21:52 4478 kez okundu.
 

Sineklik üretimi arttı!

Sivrisinek ve karasineklere karşı önlem almak isteyen vatandaşlar sineklik çerçevesi üretiminin artmasını sağladı.
Havaların ısınmasıyla birlikte nüfusları artan karasinek ve sivrisinek gibi haşerelere karşı evlerini korumak isteyen vatandaşlar cam ve kapı sinekliği imalatında artış yaşanmasına neden oldu. İnsan sağlığı açısından da son derece tehlikeli olan haşereler pencere ve kapılara takılan sineklik çerçeveleri sayesinde içeri giremiyor. Kurtalan’da faaliyet gösteren Umut Pen, kapı ve pencere imalat atölyesi sahibi İbrahim Karataş, müşterileri tarafından yapılan siparişlerin yüzde 70’inin sineklik çerçevesi talebi olduğunu dile getirerek “Havalar ısındı, haşere nüfusu arttı. Evlerini ve iş yerlerini bu zararlı organizmalara karşı korumak isteyen müşterilerimiz sineklik çerçevesi siparişi veriyor. Aralıksız üretim yaparak müşterilerimizin taleplerini yetiştirmeye çalışıyoruz.” dedi. Karataş, sürgülü ve menteşeli sineklik çerçevesi üretimi gerçekleştirebildiklerini sözlerine eklerken “Teknolojik imalat makinelerimiz sayesinde her türlü sineklik çerçevesi üretimini yapmaktayız. Atölyemizde bazı modellerin seri üretimini yaparak toplu siparişleri de hazırlayabiliyoruz. Umut Pen olarak müşterilerimizin her zaman hizmetindeyiz.” ifadelerini kaydetti. (Mehmet Sadık AKSOY)
Sivrisinek ve karasineklere karşı önlem almak isteyen vatandaşlar sineklik çerçevesi üretiminin artmasını sağladı.

Havaların ısınmasıyla birlikte nüfusları artan karasinek ve sivrisinek gibi haşerelere karşı evlerini korumak isteyen vatandaşlar cam ve kapı sinekliği imalatında artış yaşanmasına neden oldu.

İnsan sağlığı açısından da son derece tehlikeli olan haşereler pencere ve kapılara takılan sineklik çerçeveleri sayesinde içeri giremiyor.

Kurtalan’da faaliyet gösteren Umut Pen, kapı ve pencere imalat atölyesi sahibi İbrahim Karataş, müşterileri tarafından yapılan siparişlerin yüzde 70’inin sineklik çerçevesi talebi olduğunu dile getirerek “Havalar ısındı, haşere nüfusu arttı. Evlerini ve iş yerlerini bu zararlı organizmalara karşı korumak isteyen müşterilerimiz sineklik çerçevesi siparişi veriyor. Aralıksız üretim yaparak müşterilerimizin taleplerini yetiştirmeye çalışıyoruz.” dedi.

Karataş, sürgülü ve menteşeli sineklik çerçevesi üretimi gerçekleştirebildiklerini sözlerine eklerken “Teknolojik imalat makinelerimiz sayesinde her türlü sineklik çerçevesi üretimini yapmaktayız. Atölyemizde bazı modellerin seri üretimini yaparak toplu siparişleri de hazırlayabiliyoruz. Umut Pen olarak müşterilerimizin her zaman hizmetindeyiz.” ifadelerini kaydetti.

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.