Şırnak'ta kalp rahatsızlığı olan kadın ambulans uçakla Ankara'ya sevk edildi

Sağlık (AA) - Anadolu Ajansı | 12.04.2024 - 22:29, Güncelleme: 12.04.2024 - 20:28 2660 kez okundu.
 

Şırnak'ta kalp rahatsızlığı olan kadın ambulans uçakla Ankara'ya sevk edildi

ŞIRNAK (AA) - Şırnak'ın Cizre ilçesinde kalp rahatsızlığı olan kadın, ambulans uçakla Ankara'ya nakledildi.Evinde kalp rahatsızlığı geçiren ve ailesi tarafından Cizre Dr. Selahattin Cizrelioğlu Devlet Hastanesine götürülen 32 yaşındaki kadının, ileri tetkik ve tedavisi için Ankara'ya sevk edilmesine karar verildi.Kadın, Şerafettin Elçi Havalimanı'ndan Sağlık Bakanlığına ait ambulans uçakla Ankara Bilkent Şehir Hastanesine nakledildi.

ŞIRNAK (AA) - Şırnak'ın Cizre ilçesinde kalp rahatsızlığı olan kadın, ambulans uçakla Ankara'ya nakledildi.

Evinde kalp rahatsızlığı geçiren ve ailesi tarafından Cizre Dr. Selahattin Cizrelioğlu Devlet Hastanesine götürülen 32 yaşındaki kadının, ileri tetkik ve tedavisi için Ankara'ya sevk edilmesine karar verildi.

Kadın, Şerafettin Elçi Havalimanı'ndan Sağlık Bakanlığına ait ambulans uçakla Ankara Bilkent Şehir Hastanesine nakledildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.