Soba tamircilerinde kış yoğunluğu

Siirt 27.11.2023 - 20:43, Güncelleme: 27.11.2023 - 20:43 3142+ kez okundu.
 

Soba tamircilerinde kış yoğunluğu

Soğuk hava nedeniyle elektrikli ısıtıcılar çok fazla kullanıldığında bozulurken bu durum tamircilerin kazancını artırdı.
Havaların soğuması elektrikli ısıtıcı kullanımını artırırken saatlerce çalışan elektrikli ısıtıcılar arızalar meydana gelebiliyor. Elektrikli ısıtıcılarda meydana gelen arızaların tespiti ve onarımı için ise usta eller devreye giriyor. Kurtalan’da Ulu Cami Altında elektrikli eşya tamiri yapan genç yaştaki Mustafa Başer, havaların iyice soğumasıyla elektrikli ısıtıcı onarım işinin arttığını belirterek  “Soğuyan hava nedeniyle bozulan elektrikli ısıtıcıların sayısı da artıyor. Bizde burada bu elektrikli ısıtıcıları onararak müşterilerimizin yenisini almasına gerek kalmadan uzun bir süre kullanmasını sağlıyoruz.” dedi.   (Mehmet Sadık AKSOY)
Soğuk hava nedeniyle elektrikli ısıtıcılar çok fazla kullanıldığında bozulurken bu durum tamircilerin kazancını artırdı.

Havaların soğuması elektrikli ısıtıcı kullanımını artırırken saatlerce çalışan elektrikli ısıtıcılar arızalar meydana gelebiliyor.

Elektrikli ısıtıcılarda meydana gelen arızaların tespiti ve onarımı için ise usta eller devreye giriyor.

Kurtalan’da Ulu Cami Altında elektrikli eşya tamiri yapan genç yaştaki Mustafa Başer, havaların iyice soğumasıyla elektrikli ısıtıcı onarım işinin arttığını belirterek  “Soğuyan hava nedeniyle bozulan elektrikli ısıtıcıların sayısı da artıyor. Bizde burada bu elektrikli ısıtıcıları onararak müşterilerimizin yenisini almasına gerek kalmadan uzun bir süre kullanmasını sağlıyoruz.” dedi.

 

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.