Soğuk hava kışlıkta satışı artırdı

Siirt 04.01.2024 - 14:15, Güncelleme: 04.01.2024 - 14:15 2418+ kez okundu.
 

Soğuk hava kışlıkta satışı artırdı

Etkisini iyiden iyiye hissettiren soğuk havalar kışlık elbiselere talebi artırdı.
Soğuk havalar kışlık elbiselere olan talebi artırmaya devam ediyor. Havaların soğuk olduğu Kurtalan’da mont, kazak ve kışlık pantolon gibi giyeceklere talep yükseldi. Kurtalan’da kotçu İzzet Olarak bilinen İzzet Baştuğ, son zamanlarda müşterilerinin görülür şekilde arttığını vurgulayarak şu ifadeleri kaydetti. “Havalar soğuk vatandaş bu soğuk havalardan korunmak için kışlık elbiselere talebi artırdı. Elbise dükkanımızda en çok satılan ürün mont ve ceket gurubunda oluyor. 250 liraya pantolon 600 liraya mont satıyoruz. Hem uygun hem de kaliteli ürünlerle bu kışta müşterilerimizin hizmetinde olacağız.” (Abdulaziz ÖZCAN)
Etkisini iyiden iyiye hissettiren soğuk havalar kışlık elbiselere talebi artırdı.

Soğuk havalar kışlık elbiselere olan talebi artırmaya devam ediyor. Havaların soğuk olduğu Kurtalan’da mont, kazak ve kışlık pantolon gibi giyeceklere talep yükseldi.

Kurtalan’da kotçu İzzet Olarak bilinen İzzet Baştuğ, son zamanlarda müşterilerinin görülür şekilde arttığını vurgulayarak şu ifadeleri kaydetti.

“Havalar soğuk vatandaş bu soğuk havalardan korunmak için kışlık elbiselere talebi artırdı. Elbise dükkanımızda en çok satılan ürün mont ve ceket gurubunda oluyor. 250 liraya pantolon 600 liraya mont satıyoruz. Hem uygun hem de kaliteli ürünlerle bu kışta müşterilerimizin hizmetinde olacağız.”

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.