Taziye evi için ilk çalışma yapıldı

Kurtalan 29.04.2024 - 21:41, Güncelleme: 29.04.2024 - 21:41 5284 kez okundu.
 

Taziye evi için ilk çalışma yapıldı

Haberimize konulan taziye evi için Kurtalan Belediyesi tarafından ilk çalışma yapılmaya başlandı.
Daha önce haberimize konu olan ve gazetemiz muhabirinin de sorunu yerinde tespit ettiği Fırat Mahallesi Taziye evinin su toplamasıyla ilgili Kurtalan Belediyesi tarafından ilk çalışma yapıldı. Gerçekleştirilen çalışmayla birlikte taziye evinin içerisine giren suyun akış yönüne paralel olarak dış alanda kazı çalışması yapılarak su kaynağının tespitine yönelik çalışma yürütüldü. Yapılan çalışmanın ardından su kaynağının net olarak tespit edileceğini dile getiren Kurtalan Belediyesi görevlileri Fırat Mahallesi sakinlerinin ortak kullanım alanı olan taziye evinin zemininde biriken suyun engellenmesi için her türlü imkanın devreye alınacağını belirtti. Fırat Mahallesi Muhtarı Erdem Karataş’ta yapılan çalışmanın Mahalleli tarafından memnuniyetle karşılandığını dile getirirken içeriye sızan suyun kaynağının tespitinden sonra gerekli önlemlerin alınacağının bilgisini verdi. (Abdulaziz ÖZCAN)
Haberimize konulan taziye evi için Kurtalan Belediyesi tarafından ilk çalışma yapılmaya başlandı.

Daha önce haberimize konu olan ve gazetemiz muhabirinin de sorunu yerinde tespit ettiği Fırat Mahallesi Taziye evinin su toplamasıyla ilgili Kurtalan Belediyesi tarafından ilk çalışma yapıldı.

Gerçekleştirilen çalışmayla birlikte taziye evinin içerisine giren suyun akış yönüne paralel olarak dış alanda kazı çalışması yapılarak su kaynağının tespitine yönelik çalışma yürütüldü.

Yapılan çalışmanın ardından su kaynağının net olarak tespit edileceğini dile getiren Kurtalan Belediyesi görevlileri Fırat Mahallesi sakinlerinin ortak kullanım alanı olan taziye evinin zemininde biriken suyun engellenmesi için her türlü imkanın devreye alınacağını belirtti.

Fırat Mahallesi Muhtarı Erdem Karataş’ta yapılan çalışmanın Mahalleli tarafından memnuniyetle karşılandığını dile getirirken içeriye sızan suyun kaynağının tespitinden sonra gerekli önlemlerin alınacağının bilgisini verdi.

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.