TEKSTİL ÜRÜNLERİ CEP YAKIYOR!

Kurtalan 15.01.2024 - 17:37, Güncelleme: 15.01.2024 - 17:37 2808+ kez okundu.
 

TEKSTİL ÜRÜNLERİ CEP YAKIYOR!

Kışlık içlikler tekstil ürünlerine gelen zamlardan en çok etkilenen giyim gurubu oldu.
Ocak ayı içerisinde gelen zamların etkisiyle içlik fiyatlarının yüzde 20 oranından fazla zamlandığını kaydeden iç giyim satıcısı İrfan Balta, ellerinde bulunan kışlık malları şubat ayının sonlarına kadar satmazlar ise zarara uğrayacaklarını söyleyerek “Ocak ayı itibari ile toptancılarımızdan zamlı fiyattan kışlık içliler aldık. Önümüzdeki ayın sonuna kadar bu malları satmamız gerekiyor.” dedi. Balta, Şubat ayının sonlarında mevsim geçişi yaşandığına işaret ederek zorunlu olarak yazlık iç giyim ürünlerini satmaya başlayacaklarını ifade edip, “Bu süreçte sezon boyunca sattığımız ürünlerden elde ettiğimiz parayı bu sefer yazlıkları almak için kullanacağız.” sözlerini kullandı. (Abdulaziz ÖZCAN)
Kışlık içlikler tekstil ürünlerine gelen zamlardan en çok etkilenen giyim gurubu oldu.

Ocak ayı içerisinde gelen zamların etkisiyle içlik fiyatlarının yüzde 20 oranından fazla zamlandığını kaydeden iç giyim satıcısı İrfan Balta, ellerinde bulunan kışlık malları şubat ayının sonlarına kadar satmazlar ise zarara uğrayacaklarını söyleyerek “Ocak ayı itibari ile toptancılarımızdan zamlı fiyattan kışlık içliler aldık. Önümüzdeki ayın sonuna kadar bu malları satmamız gerekiyor.” dedi.

Balta, Şubat ayının sonlarında mevsim geçişi yaşandığına işaret ederek zorunlu olarak yazlık iç giyim ürünlerini satmaya başlayacaklarını ifade edip, “Bu süreçte sezon boyunca sattığımız ürünlerden elde ettiğimiz parayı bu sefer yazlıkları almak için kullanacağız.” sözlerini kullandı.

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.