Tıp Fakültesi Değerlendirme Toplantısı

Siirt 19.05.2023 - 11:30, Güncelleme: 19.05.2023 - 11:30 1236+ kez okundu.
 

Tıp Fakültesi Değerlendirme Toplantısı

Siirt Üniversitesi Prof. Dr. Nihat Şındak ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tekin Şahin; Tıp Fakültesi Dekan yardımcıları ve Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğretim Üyesi Çağdaş Kaynak ve Başhekim Yardımcıları ile olağan ‘Tıp Fakültesi Değerlendirme Toplantısı’ gerçekleştirdi.
Toplantı, dekanlık makamında gerçekleşti. Yapılan değerlendirmelerde; öğrenciler için yapılabilecekler, eğitim alanları ve kütüphane veri tabanına ulaşım çalışmaları ile ilgili gelişmeler ele alındı. Bu kapsamda tıp fakültesi dekan yardımcıları ve eğitim ve araştırma hastanesi yöneticileri Rektör Prof. Dr. Nihat Şındak’a brifing verdi. Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Kaynak, Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Tıp fakültesi 4. sınıf öğrencilerinin eğitim gördüğünü belirtti. Yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla 5. sınıf öğrencilerinin de uygulamalı eğitimlerine başlayacağını belirten Kaynak, “Yapımı planlanan derslikler, simülasyon odaları, çalışma salonları ve sosyal alanların açılması ile ilgili çalışmaların hızla ilerlediğini, bu çalışmaların tamamlanması ile iki sene içinde 4, 5 ve 6. sınıf olacak Siirt Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılayacak düzeye gelecektir.” dedi. Şındak, yapılan sunum ve değerlendirmeler neticesinde haftada bir yapılan Tıp Fakültesi değerlendirme toplantısının ayda bir ilgili paydaşların katılımı ile daha geniş katılımlı bir şekilde rektörlükte yapılacağını belirtti. (Haber Merkezi)  
Siirt Üniversitesi Prof. Dr. Nihat Şındak ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tekin Şahin; Tıp Fakültesi Dekan yardımcıları ve Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğretim Üyesi Çağdaş Kaynak ve Başhekim Yardımcıları ile olağan ‘Tıp Fakültesi Değerlendirme Toplantısı’ gerçekleştirdi.

Toplantı, dekanlık makamında gerçekleşti. Yapılan değerlendirmelerde; öğrenciler için yapılabilecekler, eğitim alanları ve kütüphane veri tabanına ulaşım çalışmaları ile ilgili gelişmeler ele alındı.

Bu kapsamda tıp fakültesi dekan yardımcıları ve eğitim ve araştırma hastanesi yöneticileri Rektör Prof. Dr. Nihat Şındak’a brifing verdi.

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Kaynak, Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Tıp fakültesi 4. sınıf öğrencilerinin eğitim gördüğünü belirtti.

Yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla 5. sınıf öğrencilerinin de uygulamalı eğitimlerine başlayacağını belirten Kaynak,

“Yapımı planlanan derslikler, simülasyon odaları, çalışma salonları ve sosyal alanların açılması ile ilgili çalışmaların hızla ilerlediğini, bu çalışmaların tamamlanması ile iki sene içinde 4, 5 ve 6. sınıf olacak Siirt Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılayacak düzeye gelecektir.” dedi.

Şındak, yapılan sunum ve değerlendirmeler neticesinde haftada bir yapılan Tıp Fakültesi değerlendirme toplantısının ayda bir ilgili paydaşların katılımı ile daha geniş katılımlı bir şekilde rektörlükte yapılacağını belirtti.

(Haber Merkezi)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.