TOKİ konutları teslim edilmeye başlandı, ampulü takmak hak sahibine kaldı

Siirt 23.02.2024 - 11:28, Güncelleme: 23.02.2024 - 11:28 4420+ kez okundu.
 

TOKİ konutları teslim edilmeye başlandı, ampulü takmak hak sahibine kaldı

Kurtalan’da ödemesi yapılan TOKİ konutları hak sahiplerine teslim edilmeye başlandı. Teslim alma belgesini alan hak sahipleri elektrik ve su aboneliğini aldıktan sonra konutlarda oturabilecek.
Seyrantepe Mahallesinde yapılan 3’üncü etap TOKİ konutları yapılan ödemelerden uzun süre sonra hak sahiplerine teslim edilmeye başlandı. Kurtalan’da yapım süreci tamamlanan ve çekilen kura neticesinde dağıtımı yapılan 3’üncü etap TOKİ Konutları 19 Şubat Pazartesi günü itibari ile hak sahiplerine teslim edilmeye başlandı. Hak sahiplerinin konutları teslim alması için teslim alma belgelerini tamamlamaları gerekiyor. Teslim alma belgelerini tamamlayan hak sahipleri satın aldıkları konutta TOKİ görevlisi ile birlikte incelemeler yaparak varsa eksiklikleri tutanak altına alıyor ve gerekli ihbarda bulunuyor. Kurtalan Gazetesi Muhabirinin hak sahiplerinden edindiği bilgilere göre konutların iç aydınlatmasını sağlayan ampullerin konut sahipleri tarafından alınacağı kendilerine bildirilmiş durumda yine aynı şekilde mutfak tezgahı su bariyerleri de hak sahipleri tarafından yapılacak. Ayrıca deprem sigortasının da hak sahiplerinden tahsis edildiği öğrenilirken konutların elektrik aboneliği için 1500 lira, su aboneliği için 1000 lira ayrı ödemeler yapılacak. (Abdulaziz ÖZCAN)
Kurtalan’da ödemesi yapılan TOKİ konutları hak sahiplerine teslim edilmeye başlandı. Teslim alma belgesini alan hak sahipleri elektrik ve su aboneliğini aldıktan sonra konutlarda oturabilecek.

Seyrantepe Mahallesinde yapılan 3’üncü etap TOKİ konutları yapılan ödemelerden uzun süre sonra hak sahiplerine teslim edilmeye başlandı.

Kurtalan’da yapım süreci tamamlanan ve çekilen kura neticesinde dağıtımı yapılan 3’üncü etap TOKİ Konutları 19 Şubat Pazartesi günü itibari ile hak sahiplerine teslim edilmeye başlandı.

Hak sahiplerinin konutları teslim alması için teslim alma belgelerini tamamlamaları gerekiyor.

Teslim alma belgelerini tamamlayan hak sahipleri satın aldıkları konutta TOKİ görevlisi ile birlikte incelemeler yaparak varsa eksiklikleri tutanak altına alıyor ve gerekli ihbarda bulunuyor.

Kurtalan Gazetesi Muhabirinin hak sahiplerinden edindiği bilgilere göre konutların iç aydınlatmasını sağlayan ampullerin konut sahipleri tarafından alınacağı kendilerine bildirilmiş durumda yine aynı şekilde mutfak tezgahı su bariyerleri de hak sahipleri tarafından yapılacak.

Ayrıca deprem sigortasının da hak sahiplerinden tahsis edildiği öğrenilirken konutların elektrik aboneliği için 1500 lira, su aboneliği için 1000 lira ayrı ödemeler yapılacak.

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.