Toplu taşıma araçlarında Kovid-19 denetimi yapıldı

Güncel 01.08.2021 - 18:50, Güncelleme: 01.08.2021 - 18:50 2233+ kez okundu.
 

Toplu taşıma araçlarında Kovid-19 denetimi yapıldı

Siirt'te toplu taşıma araçlarında yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında denetim yapıldı.
Belediyeden yapılan açıklamaya göre, denetim ekiplerince toplu taşıma araçlarında maske ve mesafe denetimi gerçekleştirildi.Toplu taşıma araçlarında vatandaşlara maske ve dezenfektan dağıtan ekipler, bireysel tedbirleri hatırlattı, herkesten kurallara uymalarını istedi.Öte yandan belediye hizmet binasına ve tüm eklentilerinde HES kodu ile giriş uygulaması başlatıldı.Bu kapsamda, mesai saatlerinde tüm personel ve vatandaşlar belediye hizmet binası ve eklentilerine mobil uygulama üzerinden HES kodlarına bakılarak giriş yapabilecek.
Siirt'te toplu taşıma araçlarında yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında denetim yapıldı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, denetim ekiplerince toplu taşıma araçlarında maske ve mesafe denetimi gerçekleştirildi.
Toplu taşıma araçlarında vatandaşlara maske ve dezenfektan dağıtan ekipler, bireysel tedbirleri hatırlattı, herkesten kurallara uymalarını istedi.
Öte yandan belediye hizmet binasına ve tüm eklentilerinde HES kodu ile giriş uygulaması başlatıldı.
Bu kapsamda, mesai saatlerinde tüm personel ve vatandaşlar belediye hizmet binası ve eklentilerine mobil uygulama üzerinden HES kodlarına bakılarak giriş yapabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.