Ürün bollaştı fiyatı düştü!

Siirt 26.02.2024 - 18:56, Güncelleme: 26.02.2024 - 18:56 4489+ kez okundu.
 

Ürün bollaştı fiyatı düştü!

Sonbahar ve kış mevsimi boyunca fiyatıyla tartışılan taze kabakta ürün bollaştı fiyatı düştü.
Sonbahar ve kış mevsimi boyunca rekordan rekora koşan taze kabak İlk bahar mevsiminin başlamasıyla fiyatında düşüş yaşandı. Kış mevsimi Bazı zincir marketlerde fiyatı 50 lirayı geçen taze kabak pahalı olduğu için dar gelirliye tadını unuturken ilkbahar mevsiminin başlamasıyla fiyatı 15 liraya kadar düştü. Kurtalan’da seyyar satıcılık yaparak geçimini sağlayan Ekrem Taşkıran; “Batman sebze ve meyve haline bol miktarda taze kabak gelmeye başladı. Taze kabak bollaşınca fiyatı da buna bağlı olarak düştü.” şeklinde konuştu. Taşkıran, taze kabakta yaşanan düşüşün ileri ki günlerde de süreceğini de vurguladı. (Mehmet Sadık AKSOY)
Sonbahar ve kış mevsimi boyunca fiyatıyla tartışılan taze kabakta ürün bollaştı fiyatı düştü.

Sonbahar ve kış mevsimi boyunca rekordan rekora koşan taze kabak İlk bahar mevsiminin başlamasıyla fiyatında düşüş yaşandı.

Kış mevsimi Bazı zincir marketlerde fiyatı 50 lirayı geçen taze kabak pahalı olduğu için dar gelirliye tadını unuturken ilkbahar mevsiminin başlamasıyla fiyatı 15 liraya kadar düştü.

Kurtalan’da seyyar satıcılık yaparak geçimini sağlayan Ekrem Taşkıran; “Batman sebze ve meyve haline bol miktarda taze kabak gelmeye başladı. Taze kabak bollaşınca fiyatı da buna bağlı olarak düştü.” şeklinde konuştu.

Taşkıran, taze kabakta yaşanan düşüşün ileri ki günlerde de süreceğini de vurguladı.

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.