Vali Şıldak'ın eşi Fatma Şıldak, Viranşehir'de kandın kursiyerleri ziyaret etti

Güncel (AA) - Anadolu Ajansı | 18.01.2024 - 12:30, Güncelleme: 18.01.2024 - 09:51 1319+ kez okundu.
 

Vali Şıldak'ın eşi Fatma Şıldak, Viranşehir'de kandın kursiyerleri ziyaret etti

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak'ın eşi Fatma Şıldak, Viranşehir'de Kadın Kültür Merkezi'ni ziyaret ederek kursiyerlerle bir araya geldi. Fatma Şıldak, Viranşehir Kaymakamı Önder Koç'un eşi Azercan Koç ve Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci'nin eşi Sibel Ekinci ile Viranşehir Belediyesi’ne bağlı Emine Erdoğan Kadın Kültür ve Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti. Burada kadın kursiyerlerle bir araya gelen Şıldak, onlarla sohbet etti. Kursiyer kadınların yaptıkları çalışmaları yakından inceleyen Şıldak, onlara başarılar diledi.

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak'ın eşi Fatma Şıldak, Viranşehir'de Kadın Kültür Merkezi'ni ziyaret ederek kursiyerlerle bir araya geldi.

Fatma Şıldak, Viranşehir Kaymakamı Önder Koç'un eşi Azercan Koç ve Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci'nin eşi Sibel Ekinci ile Viranşehir Belediyesi’ne bağlı Emine Erdoğan Kadın Kültür ve Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti. Burada kadın kursiyerlerle bir araya gelen Şıldak, onlarla sohbet etti. Kursiyer kadınların yaptıkları çalışmaları yakından inceleyen Şıldak, onlara başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.