Yaz geldi sandalet ve terlik satışları arttı

Kurtalan 08.06.2023 - 20:52, Güncelleme: 08.06.2023 - 20:52 1925+ kez okundu.
 

Yaz geldi sandalet ve terlik satışları arttı

Artan sıcaklarla birlikte ayağını serin tutmak isteyen vatandaşlar sandalet almaya yöneldi. Kış aylarında ayakkabı satan pazarcılar da sıcaklar artınca pazar tezgahlarında terlik ve sandalet satmaya başladı.
Yaz sıcaklarından dolayı ayaklarını serin tutmak isteyen vatandaşlar terlik ve sandalet satın almaya yöneldi. Kurtalan Cumhuriyet Mahallesinde Perşembe günleri kurulan pazarda terlik ve sandalet satışı yapan Erhan Minas vatandaşın sandalet almaya yöneldiğini belirterek “Yaz aylarına girmiş bulunmaktayız bununla beraber sıcaklıklarda arttı ve önümüzdeki günlerde de artamaya deva edecek. Bu sıcakta vatandaşlarımız gün boyu kendilerini rahatsız eden ayakkabıları giymek yerine terlik ve sandalet giymeyi tercih ediyor. Bizde hem konforlu hem de halkımızın bütçesine uygun terliklerin satışını yapıyoruz.” dedi. Pazarda ayakkabı ve terlik satışı yaparak geçimini sağlayan Minas, terlik fiyatların geçen yıla oranla arttığını aktarırken çocuk terliklerini 30 Liradan, yetişkin terliklerini 120 Liradan sattıklarını ifade etti. Minas, bütün yaz boyunca pazarda terlik satışı yapacağını belirtirken kış aylarında da ayakkabı satışı yaptığını söyledi. (Mehmet Sadık AKSOY)
Artan sıcaklarla birlikte ayağını serin tutmak isteyen vatandaşlar sandalet almaya yöneldi. Kış aylarında ayakkabı satan pazarcılar da sıcaklar artınca pazar tezgahlarında terlik ve sandalet satmaya başladı.

Yaz sıcaklarından dolayı ayaklarını serin tutmak isteyen vatandaşlar terlik ve sandalet satın almaya yöneldi.

Kurtalan Cumhuriyet Mahallesinde Perşembe günleri kurulan pazarda terlik ve sandalet satışı yapan Erhan Minas vatandaşın sandalet almaya yöneldiğini belirterek “Yaz aylarına girmiş bulunmaktayız bununla beraber sıcaklıklarda arttı ve önümüzdeki günlerde de artamaya deva edecek. Bu sıcakta vatandaşlarımız gün boyu kendilerini rahatsız eden ayakkabıları giymek yerine terlik ve sandalet giymeyi tercih ediyor. Bizde hem konforlu hem de halkımızın bütçesine uygun terliklerin satışını yapıyoruz.” dedi.

Pazarda ayakkabı ve terlik satışı yaparak geçimini sağlayan Minas, terlik fiyatların geçen yıla oranla arttığını aktarırken çocuk terliklerini 30 Liradan, yetişkin terliklerini 120 Liradan sattıklarını ifade etti. Minas, bütün yaz boyunca pazarda terlik satışı yapacağını belirtirken kış aylarında da ayakkabı satışı yaptığını söyledi.

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.