Yaz sezonu yaklaşınca şahsi havuz yapımı arttı

Siirt 10.04.2024 - 19:56, Güncelleme: 10.04.2024 - 19:56 3128+ kez okundu.
 

Yaz sezonu yaklaşınca şahsi havuz yapımı arttı

İlkbahar ve yaz ayının bunaltıcı sıcağını düşünen vatandaşlar havuz yapımına başladı.
Sıcak havaların başlamasıyla birlikte Vatandaşlar ilkbahar ve yaz sezonuna hazırlanmaya başladı.  Bu hazırlıklar bazı meslek guruplarında da hareketliliğe neden olurken inşaat sektöründe çalışan seramik ve fayans ustaları özellikle bu dönemde evinin önünde şahsi havuz yaptıran birçok müşterilerinin olduğunu kaydediyor. İlkbahar ve yaz sezonunda kendisine ait havuzunda serinlemek ve yüzmenin tadına varmak isteyen vatandaşlar genellikle kırsal yerlerde bulunan evlerinin bahçesinde havuz yaparak sezonun bunaltıcı sıcağından kaçmayı amaçlıyor. Kurtalan’da Öz Uyanıklar Seramik ustası Ramazan Uyanık, Mart ayının ikinci haftasından bu yana birçok müşterisinin havuz yapımı için kendilerine başvurduğunu dile getirerek “İlkbahar ve yaz mevsimine bunaltıcı sıcak havalardan kaçmak için özelikle köylerde evi bulunan müşterilerimiz havuz yaptırıyor. Bizde bu havuzların seramik kaplamalarını yaparak kendilerine yardımcı oluyoruz. Müşterilerimiz sezon başı olduğu için biraz aceleci davranarak ilkbahar ve yaz mevsiminde havuzlarının hazır olmasını bekliyor. Ustalar olarak olabilecek en iyi şekilde bu havuzları yapıp teslim ediyoruz.” dedi. (Abdulaziz ÖZCAN)
İlkbahar ve yaz ayının bunaltıcı sıcağını düşünen vatandaşlar havuz yapımına başladı.

Sıcak havaların başlamasıyla birlikte Vatandaşlar ilkbahar ve yaz sezonuna hazırlanmaya başladı. 

Bu hazırlıklar bazı meslek guruplarında da hareketliliğe neden olurken inşaat sektöründe çalışan seramik ve fayans ustaları özellikle bu dönemde evinin önünde şahsi havuz yaptıran birçok müşterilerinin olduğunu kaydediyor.

İlkbahar ve yaz sezonunda kendisine ait havuzunda serinlemek ve yüzmenin tadına varmak isteyen vatandaşlar genellikle kırsal yerlerde bulunan evlerinin bahçesinde havuz yaparak sezonun bunaltıcı sıcağından kaçmayı amaçlıyor.

Kurtalan’da Öz Uyanıklar Seramik ustası Ramazan Uyanık, Mart ayının ikinci haftasından bu yana birçok müşterisinin havuz yapımı için kendilerine başvurduğunu dile getirerek “İlkbahar ve yaz mevsimine bunaltıcı sıcak havalardan kaçmak için özelikle köylerde evi bulunan müşterilerimiz havuz yaptırıyor. Bizde bu havuzların seramik kaplamalarını yaparak kendilerine yardımcı oluyoruz. Müşterilerimiz sezon başı olduğu için biraz aceleci davranarak ilkbahar ve yaz mevsiminde havuzlarının hazır olmasını bekliyor. Ustalar olarak olabilecek en iyi şekilde bu havuzları yapıp teslim ediyoruz.” dedi.

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.