Abdurrahman Binay
Köşe Yazarı
Abdurrahman Binay
 

Gazetemiz 13 Yaşında...

21 Ocak 2008 tarihinde haftalık olarak yayınlanan ilk sayımızı okuyucuyla buluşturduğumuz gazetemiz 12. yılı geride bırakarak 13. yayın yılına girdi. Yayın hayatına başladığı günden beri ilçemizdeki gündemi belirleyen renkli içeriği ve özel haberleriyle tarafsız bir şekilde Basın Meslek İlkeleri doğrultusunda haber yapmayı kendine ilke edinen gazetemiz ilk günkü heyecan ve duyguyla yayın hayatına devam ediyor. Geride bıraktığımız 12 yılda ilçemizin gerçek ve perde arkasında kalmış olan sorunlarını gündeme getirip irdeleyen, çözülme noktasında önemli rol oynayan gazetemiz ilk günkü heyecanla aynı çizgide yayın hayatına devam ediyor. Gazete çıkarmak, gündemi takip etmek, gelişmeleri bütünüyle ele almak tabi ki kolay değil. Elimizden geldiğince en iyisini yapmaya çalıştık. Bu süre zarfında sizden gelen olumlu tepkiler, güzel yaklaşımlar bizi kamçıladı. Yoğun tempodan, çeşitli zorluklardan şikayetçi olmadık, pes etmedik. Elimizden gelenin en iyisini sizlere sunmak için mücadele verdik. Yayın hayatımıza başlarken kendimizin de belirlediği bir rotamız vardı. Tüm ekonomik zorluklara rağmen gidebileceğimiz yere kadar gidecektik. Bu gün geldiğimiz noktada tüm zorluklara rağmen görevimizi layıkıyla yerine getirdiğimize inanıyorum. Takdir içeren haber ve makalelerimizin yanı sıra eleştiri içeren haber ve makalelerde gazetemizde yer almıştır. Bunları yazarken asla kin, menfaat, ayrımcılık gibi kötü vasıflarla hareket etmedik. Gazetecilikte kin, haset, ayrımcılık, menfaat olguları kabul etmiyoruz, etmedik. Zaten bunların bir gazetecide yaşam sürmesi mümkün değildir. Adalet terazisinden asla şaşmadık, Basın ilkelerini çiğnemedik. Yapıcı olmaya gayret gösterdik ve Kurtalan’ın sorunlarını çözme noktasında hep diyalogdan yana olduk. Tüm kurumlara eşit mesafede durduk. Temel gayemiz, hep Kurtalan oldu. Kurtalan’ın yaşanabilir bir yer olması için bize düşeni yapmaya çalıştık. İnsanları mutlu olan, hizmetlerin kaliteli aksettiği bir Kurtalan mücadelesi verdik. Eğer bu ilçede yaşıyorsak; bir olmalıyız, birlikte mücadele etmeliyiz.  Kurtalan’ın daha yaşanabilir bir yer olması için çalışmak hepimizin vazifesidir. Bu birlikteliği sağlayabilirsek; ekonomiden sağlığa, eğitimden tarıma, spordan sanata, yatırımdan istihdama kadar bir çok konuda önemli mesafeler alabiliriz. İlçemizin kalkınması, sorunlarının çözülmesi ve gelişmesi için hep birlikte çalışmalıyız. Daha nice yıllarda buluşmak dileğiyle… Hoşça kalınız.  
Ekleme Tarihi: 07 Ekim 2020 - Çarşamba
Abdurrahman Binay

Gazetemiz 13 Yaşında...

21 Ocak 2008 tarihinde haftalık olarak yayınlanan ilk sayımızı okuyucuyla buluşturduğumuz gazetemiz 12. yılı geride bırakarak 13. yayın yılına girdi.

Yayın hayatına başladığı günden beri ilçemizdeki gündemi belirleyen renkli içeriği ve özel haberleriyle tarafsız bir şekilde Basın Meslek İlkeleri doğrultusunda haber yapmayı kendine ilke edinen gazetemiz ilk günkü heyecan ve duyguyla yayın hayatına devam ediyor.

Geride bıraktığımız 12 yılda ilçemizin gerçek ve perde arkasında kalmış olan sorunlarını gündeme getirip irdeleyen, çözülme noktasında önemli rol oynayan gazetemiz ilk günkü heyecanla aynı çizgide yayın hayatına devam ediyor.

Gazete çıkarmak, gündemi takip etmek, gelişmeleri bütünüyle ele almak tabi ki kolay değil. Elimizden geldiğince en iyisini yapmaya çalıştık. Bu süre zarfında sizden gelen olumlu tepkiler, güzel yaklaşımlar bizi kamçıladı.

Yoğun tempodan, çeşitli zorluklardan şikayetçi olmadık, pes etmedik. Elimizden gelenin en iyisini sizlere sunmak için mücadele verdik.

Yayın hayatımıza başlarken kendimizin de belirlediği bir rotamız vardı. Tüm ekonomik zorluklara rağmen gidebileceğimiz yere kadar gidecektik. Bu gün geldiğimiz noktada tüm zorluklara rağmen görevimizi layıkıyla yerine getirdiğimize inanıyorum.

Takdir içeren haber ve makalelerimizin yanı sıra eleştiri içeren haber ve makalelerde gazetemizde yer almıştır. Bunları yazarken asla kin, menfaat, ayrımcılık gibi kötü vasıflarla hareket etmedik.

Gazetecilikte kin, haset, ayrımcılık, menfaat olguları kabul etmiyoruz, etmedik. Zaten bunların bir gazetecide yaşam sürmesi mümkün değildir. Adalet terazisinden asla şaşmadık, Basın ilkelerini çiğnemedik. Yapıcı olmaya gayret gösterdik ve Kurtalan’ın sorunlarını çözme noktasında hep diyalogdan yana olduk. Tüm kurumlara eşit mesafede durduk.

Temel gayemiz, hep Kurtalan oldu.

Kurtalan’ın yaşanabilir bir yer olması için bize düşeni yapmaya çalıştık. İnsanları mutlu olan, hizmetlerin kaliteli aksettiği bir Kurtalan mücadelesi verdik.

Eğer bu ilçede yaşıyorsak; bir olmalıyız, birlikte mücadele etmeliyiz. 

Kurtalan’ın daha yaşanabilir bir yer olması için çalışmak hepimizin vazifesidir. Bu birlikteliği sağlayabilirsek; ekonomiden sağlığa, eğitimden tarıma, spordan sanata, yatırımdan istihdama kadar bir çok konuda önemli mesafeler alabiliriz.

İlçemizin kalkınması, sorunlarının çözülmesi ve gelişmesi için hep birlikte çalışmalıyız.

Daha nice yıllarda buluşmak dileğiyle…

Hoşça kalınız.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.