YENİ MİLLET BAHÇESİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Siirt 19.03.2024 - 14:42, Güncelleme: 19.03.2024 - 14:42 3042+ kez okundu.
 

YENİ MİLLET BAHÇESİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Kurtalan’da yapım çalışmaları süren Millet Bahçesi park alanın genişletilen alanlarına 2 adet kamelya kuruldu.
Ahşap malzemeden yapılma kamelyaların kurulumu için Batman’dan özel ekip getirilirken kamelya kurulum çalışmalarından sonra detaylı çevre düzenleme işlemine geçileceği öğrenildi. 15 Temmuz Demokrasi Parkına bitişik bir konumda yapılan Millet Bahçesinin genişletilen alanlarına kurulan 2 adet kamelyadan sonra oturma bankları ve ahşap çöp kutuları da yerleştirildi. Kurtalan Belediyesi yetkilileri yapılan çalışma hakkında bilgi vererek yeni yapılan Millet Bahçesine daha önce 12 adet kamelya yapıldığını bu kamelyalara ek olarak parkın genişletilen alanına ayrıca 2 adet kamelyanın daha eklendiğini bununla beraber yürüyüş yolları ve ağaçlandırma çalışmalarının da yapıldığını söyledi. Belediye yetkilileri detaylı çevre düzenlemesine de kısa süre içinde başlanacağını ifade ederken parkın bahar sezonuna hazır olacağı bilgisi verildi. (Abdulaziz ÖZCAN)
Kurtalan’da yapım çalışmaları süren Millet Bahçesi park alanın genişletilen alanlarına 2 adet kamelya kuruldu.

Ahşap malzemeden yapılma kamelyaların kurulumu için Batman’dan özel ekip getirilirken kamelya kurulum çalışmalarından sonra detaylı çevre düzenleme işlemine geçileceği öğrenildi.

15 Temmuz Demokrasi Parkına bitişik bir konumda yapılan Millet Bahçesinin genişletilen alanlarına kurulan 2 adet kamelyadan sonra oturma bankları ve ahşap çöp kutuları da yerleştirildi.

Kurtalan Belediyesi yetkilileri yapılan çalışma hakkında bilgi vererek yeni yapılan Millet Bahçesine daha önce 12 adet kamelya yapıldığını bu kamelyalara ek olarak parkın genişletilen alanına ayrıca 2 adet kamelyanın daha eklendiğini bununla beraber yürüyüş yolları ve ağaçlandırma çalışmalarının da yapıldığını söyledi.

Belediye yetkilileri detaylı çevre düzenlemesine de kısa süre içinde başlanacağını ifade ederken parkın bahar sezonuna hazır olacağı bilgisi verildi.

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.