Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir, mazbatasını aldı

Güncel 05.04.2024 - 17:00, Güncelleme: 05.04.2024 - 17:35 2234+ kez okundu.
 

Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir, mazbatasını aldı

AK Parti’den Yeşilli Belediye Başkanı seçilen Hayrettin Demir mazbatasını aldı.
Beraberinde bazı milletvekilleri ve partililerle Mardin Adliye Sarayı'na gelen Demir'e mazbatası, İl Seçim Kurulu tarafından verildi. Adliye çıkışında gazetecilere açıklama yapan Demir, mazbata almaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Mazbatanın bir emanet olduğunu ve bu emanete ihanet etmeden hizmet sunacaklarını ifade eden Demir, "Bu ilçeyi yeniden imar ve inşa edeceğiz. Kentsel dönüşüm, yeşil enerji çalışmalarımızla, sulu tarım projelerimizle sahadayız. Tek derdimiz bu memlekete hizmet etmek." (AA)
AK Parti’den Yeşilli Belediye Başkanı seçilen Hayrettin Demir mazbatasını aldı.

Beraberinde bazı milletvekilleri ve partililerle Mardin Adliye Sarayı'na gelen Demir'e mazbatası, İl Seçim Kurulu tarafından verildi.

Adliye çıkışında gazetecilere açıklama yapan Demir, mazbata almaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Mazbatanın bir emanet olduğunu ve bu emanete ihanet etmeden hizmet sunacaklarını ifade eden Demir, "Bu ilçeyi yeniden imar ve inşa edeceğiz. Kentsel dönüşüm, yeşil enerji çalışmalarımızla, sulu tarım projelerimizle sahadayız. Tek derdimiz bu memlekete hizmet etmek."

(AA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.