Yolları bozuk köylüler seslerini duyurmak istiyor

Siirt 23.12.2023 - 21:03, Güncelleme: 23.12.2023 - 21:03 2410+ kez okundu.
 

Yolları bozuk köylüler seslerini duyurmak istiyor

Yuvalı Mezrası köylüleri köylerine parke taşı yapılmasını istiyor, yağışlı havalarda köy içi yolların çamurla kaplandığını aktaran köylüler yetkililerin seslerini duymasını istiyor.
Kurtalan’a 18 kilometre olan Ballıkaya Yuvalı Mezrası köylüleri köylerinde döşenmek üzere 5 bin metre kare kilitli parke çıktığını fakat bu çalışmanın köyde gerçekleşmediğini ifade ederek köylerinde kilitli parke çalışmasının yapılması gerektiğini söylüyor. Köy sakinleri Kurtalan’daki birçok köyde kilitli parke çalışmasının yapıldığını fakat kendi köylerinin bu konuda geride kaldığını söyledi. Köy muhtarı Enver Taşkesen bir çok yere müracaat yaptıklarını ve gerekli çalışmaların yapılacağı sözünü aldıklarını belirtirken “Yetkililerimizin verdikleri sözleri tutacağı konusundaki inancımız sürüyor. Beklentimiz Köyümüzün parke taşlarının yapılması. Yetkililerimizden bunu istiyoruz.” şeklinde beyanda bulundu. (Mehmet Sadık AKSOY)
Yuvalı Mezrası köylüleri köylerine parke taşı yapılmasını istiyor, yağışlı havalarda köy içi yolların çamurla kaplandığını aktaran köylüler yetkililerin seslerini duymasını istiyor.

Kurtalan’a 18 kilometre olan Ballıkaya Yuvalı Mezrası köylüleri köylerinde döşenmek üzere 5 bin metre kare kilitli parke çıktığını fakat bu çalışmanın köyde gerçekleşmediğini ifade ederek köylerinde kilitli parke çalışmasının yapılması gerektiğini söylüyor.

Köy sakinleri Kurtalan’daki birçok köyde kilitli parke çalışmasının yapıldığını fakat kendi köylerinin bu konuda geride kaldığını söyledi.

Köy muhtarı Enver Taşkesen bir çok yere müracaat yaptıklarını ve gerekli çalışmaların yapılacağı sözünü aldıklarını belirtirken “Yetkililerimizin verdikleri sözleri tutacağı konusundaki inancımız sürüyor. Beklentimiz Köyümüzün parke taşlarının yapılması. Yetkililerimizden bunu istiyoruz.” şeklinde beyanda bulundu.

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.