YOLU ONARILAN KÖY MUHTARINDAN VALİ VE KAYMAKAMA TEŞEKKÜR

Siirt 30.04.2024 - 19:51, Güncelleme: 30.04.2024 - 19:51 5602 kez okundu.
 

YOLU ONARILAN KÖY MUHTARINDAN VALİ VE KAYMAKAMA TEŞEKKÜR

Yolu onarılan köy muhtarı Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya ve Kurtalan Kaymakamı Samet Serin'e teşekkür etti.
Gazetemiz muhabirinin yaptığı haber üzerine yardım talepleri anında karşılık bulan Üçpınar ve Kargılı Köyü Muhtarı Mahsum Keklik toprak kaymasının meydana geldiği köy yolunda oluşan tehlikenin yetkili mercilerin 1 hafta boyunca sürdürdükleri çalışma sonucunda bertaraf edildiğini dile getirerek köylüler adına teşekkür mesajı yayımladı. Keklik, yayımladığı mesajda seslerinin duyulmasından hemen sonra çalışmalara başlandığının altını çizerken “Meydana gelen toprak kayması nedeniyle Üçpınar ve Kargılı gurup köy yolunda oluşan tehlike bertaraf edilmiştir.” sözleriyle tehlikenin geçtiğini ifade etti. Köylüler adına teşekkür mesajı yayınlayan Keklik şu ifadeleri kullandı; “Üçpınar ve Kargılı köylüleri adına Siirt Valimiz Sayın Kemal Kızılkaya’ya ve Kurtalan Kaymakamımız Sayın Samet Serin beye çok teşekkür ederiz. Toprak kaymasının meydana geldiği yol güzergahında 1 hafta boyunca özverili çalışma ortaya koyan Köylere Hizmet Götürme Birliği görevlilerimize de çok teşekkür ederiz. Gerçekten tehlikeli bir durumun üstesinden gelindi. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Köylerimize ulaşım imkanı sağlayan gurup Köy yolunda oluşan toprak kaymasının giderilmesi amacıyla yol genişletme işlemi yapıldı. Ayrıca yolda toprak kayması riski taşıyan diğer alanlarda da çalışma yapılarak bu riskin önüne geçildi. 1 hafta boyunca 2 iş makinesi ile saatlerce çalışma yürütüldü şuan yolumuzu aktif olarak kullanıyoruz. Köylülerimizde oldukça mutlu oldu. Umudumuz kış mevsimi gelmeden gurup köy yolumuzun en azından stabilize hale getirilmesi yoksa bu kadar emek boşa gidebilir. Bunu da yetkililerimizden talep ederken yapılan çalışmanın son derece memnuniyet verici olduğunu belirtmek istiyorum.” (Mehmet Sadık AKSOY)
Yolu onarılan köy muhtarı Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya ve Kurtalan Kaymakamı Samet Serin'e teşekkür etti.

Gazetemiz muhabirinin yaptığı haber üzerine yardım talepleri anında karşılık bulan Üçpınar ve Kargılı Köyü Muhtarı Mahsum Keklik toprak kaymasının meydana geldiği köy yolunda oluşan tehlikenin yetkili mercilerin 1 hafta boyunca sürdürdükleri çalışma sonucunda bertaraf edildiğini dile getirerek köylüler adına teşekkür mesajı yayımladı.

Keklik, yayımladığı mesajda seslerinin duyulmasından hemen sonra çalışmalara başlandığının altını çizerken “Meydana gelen toprak kayması nedeniyle Üçpınar ve Kargılı gurup köy yolunda oluşan tehlike bertaraf edilmiştir.” sözleriyle tehlikenin geçtiğini ifade etti.

Köylüler adına teşekkür mesajı yayınlayan Keklik şu ifadeleri kullandı;

“Üçpınar ve Kargılı köylüleri adına Siirt Valimiz Sayın Kemal Kızılkaya’ya ve Kurtalan Kaymakamımız Sayın Samet Serin beye çok teşekkür ederiz. Toprak kaymasının meydana geldiği yol güzergahında 1 hafta boyunca özverili çalışma ortaya koyan Köylere Hizmet Götürme Birliği görevlilerimize de çok teşekkür ederiz. Gerçekten tehlikeli bir durumun üstesinden gelindi. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Köylerimize ulaşım imkanı sağlayan gurup Köy yolunda oluşan toprak kaymasının giderilmesi amacıyla yol genişletme işlemi yapıldı. Ayrıca yolda toprak kayması riski taşıyan diğer alanlarda da çalışma yapılarak bu riskin önüne geçildi. 1 hafta boyunca 2 iş makinesi ile saatlerce çalışma yürütüldü şuan yolumuzu aktif olarak kullanıyoruz. Köylülerimizde oldukça mutlu oldu. Umudumuz kış mevsimi gelmeden gurup köy yolumuzun en azından stabilize hale getirilmesi yoksa bu kadar emek boşa gidebilir. Bunu da yetkililerimizden talep ederken yapılan çalışmanın son derece memnuniyet verici olduğunu belirtmek istiyorum.”

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.