YRP KAYABAĞLAR ADAYI ÖZERDEM’DEN RAKİPLERİNE SERT SÖZLER (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Siirt 17.02.2024 - 20:32, Güncelleme: 17.02.2024 - 20:32 4909+ kez okundu.
 

YRP KAYABAĞLAR ADAYI ÖZERDEM’DEN RAKİPLERİNE SERT SÖZLER (GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Yeniden Refah Partisi Kayabağlar seçim lokali açılışında konuşan Başkan adayı Suat Özerdem, “Bazı insanlar kara propaganda ile Kayabağlar’da Suat Özerdem’in tabanı yokmuş, dostları ona oy vermeyecekmiş, ailesi ona destek vermeyecekmiş, dışarıdan teveccühle gelen oyları ona oy vermeyecekmiş. Bende şimdi buradaki herkese soruyorum benim dostlarım zemzem suyuyla yıkanmış, zemzem suyuyla bunlara hiç bir şey olmaz rahat olun.” İfadelerini kullandı.
Yeniden Refah Partisi 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlere yönelik Kayabağlar’da lokal bürosunu resmen açtı. Yeniden Refah Partisi Kayabağlar’da seçim lokali açılışı yaptı, yapılan açılışa Yeniden Refah Partisi Siirt İl Başkanı Servet Benice, Yeniden Refah Partisi Siirt İlçe Başkanları, parti üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Seçim lokali açılış konuşmasını yapan Servet Benice, Yeniden Refah Partisi Kayabağlar Belediye Başkan Adayı Suat Özerdem’i tebrik ederek “Seçim lokali açılışı Kayabağlar halkına hayırlı olsun.” deyip adaylarına başarılar diledi. Benice’den sonra söz alan Yeniden Refah Partisi Kayabağlar Belediye Başkan Adayı Suat ise Kayabağlar’da iddialı olduklarını vurgularken seçim çalışmaları kapsamında gezmedik ev, gitmedikleri mahalle çalmadıkları kapı ve sıkmadıkları el bırakmayacaklarını söyledi. Özerdem, Kayabağlarlı olarak beldenin bütün sorunlarına vakıf olduğunu bunların üstesinden gelmek ve çözüme kavuşturmak için elinden gelen bütün gayreti ortaya koyacağını ifade edip beldeye 33 projeyi kazandırmayı hedeflediğinin altını çizdi.  Konuşmasında Kayabağlar halkından destek isteyen Özerdem şu ifadelere yer verdi; “Bazı insanlar kara propaganda ile Kayabağlar’da Suat Özerdem’in tabanı yokmuş, dostları ona oy vermeyecekmiş, ailesi ona destek vermeyecekmiş, dışarıdan teveccühle gelen oyları ona oy vermeyecekmiş. Bende şimdi buradaki herkese soruyorum benim dostlarım zemzem suyuyla yıkanmış, zemzem suyuyla bunlara hiç bir şey olmaz rahat olun. 31 Martta onları sandıkta göstereceğim ben sizlere. Karlama propagandası yapılmaktadır ben onun için üzerine düşmeyeceğim herkes kendi bildiği gibi yapar ben siyaseti ilkeli bir siyaset anlayışıyla yapıyorum. Ben bu güne kadar bu belde de hiçbir zaman hiç kimseyle iyi şartlar çerçevesinde ve güzel bir ortam çerçevesinde hayatımı geçirmiş bulunmaktayım.” dedi. (Abdulaziz ÖZCAN)
Yeniden Refah Partisi Kayabağlar seçim lokali açılışında konuşan Başkan adayı Suat Özerdem, “Bazı insanlar kara propaganda ile Kayabağlar’da Suat Özerdem’in tabanı yokmuş, dostları ona oy vermeyecekmiş, ailesi ona destek vermeyecekmiş, dışarıdan teveccühle gelen oyları ona oy vermeyecekmiş. Bende şimdi buradaki herkese soruyorum benim dostlarım zemzem suyuyla yıkanmış, zemzem suyuyla bunlara hiç bir şey olmaz rahat olun.” İfadelerini kullandı.

Yeniden Refah Partisi 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlere yönelik Kayabağlar’da lokal bürosunu resmen açtı.

Yeniden Refah Partisi Kayabağlar’da seçim lokali açılışı yaptı, yapılan açılışa Yeniden Refah Partisi Siirt İl Başkanı Servet Benice, Yeniden Refah Partisi Siirt İlçe Başkanları, parti üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Seçim lokali açılış konuşmasını yapan Servet Benice, Yeniden Refah Partisi Kayabağlar Belediye Başkan Adayı Suat Özerdem’i tebrik ederek “Seçim lokali açılışı Kayabağlar halkına hayırlı olsun.” deyip adaylarına başarılar diledi.

Benice’den sonra söz alan Yeniden Refah Partisi Kayabağlar Belediye Başkan Adayı Suat ise Kayabağlar’da iddialı olduklarını vurgularken seçim çalışmaları kapsamında gezmedik ev, gitmedikleri mahalle çalmadıkları kapı ve sıkmadıkları el bırakmayacaklarını söyledi.

Özerdem, Kayabağlarlı olarak beldenin bütün sorunlarına vakıf olduğunu bunların üstesinden gelmek ve çözüme kavuşturmak için elinden gelen bütün gayreti ortaya koyacağını ifade edip beldeye 33 projeyi kazandırmayı hedeflediğinin altını çizdi. 

Konuşmasında Kayabağlar halkından destek isteyen Özerdem şu ifadelere yer verdi;

“Bazı insanlar kara propaganda ile Kayabağlar’da Suat Özerdem’in tabanı yokmuş, dostları ona oy vermeyecekmiş, ailesi ona destek vermeyecekmiş, dışarıdan teveccühle gelen oyları ona oy vermeyecekmiş. Bende şimdi buradaki herkese soruyorum benim dostlarım zemzem suyuyla yıkanmış, zemzem suyuyla bunlara hiç bir şey olmaz rahat olun. 31 Martta onları sandıkta göstereceğim ben sizlere. Karlama propagandası yapılmaktadır ben onun için üzerine düşmeyeceğim herkes kendi bildiği gibi yapar ben siyaseti ilkeli bir siyaset anlayışıyla yapıyorum. Ben bu güne kadar bu belde de hiçbir zaman hiç kimseyle iyi şartlar çerçevesinde ve güzel bir ortam çerçevesinde hayatımı geçirmiş bulunmaktayım.” dedi.

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.