Yüzme havuzunda kurslara ara verildi

Siirt 07.11.2023 - 17:35, Güncelleme: 07.11.2023 - 17:35 1832+ kez okundu.
 

Yüzme havuzunda kurslara ara verildi

Kurtalan Kapalı Yüzme Havuzunda soğuyan havalar nedeniyle bir süreliğine yüzme kurslarına ara verildi.
Ağustos ayında açılışı yapılan Kurtalan Kapalı Yüzme Havuzunda soğuyan havlarla birlikte öğrencilere yönelik gerçekleşen yüzme programları bir süreliğine sonlandırıldı. Kurtalan Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde olan Kapalı Yüzme Havuzunda öğrencilerin üşütüp hastalanmaması için yüzme faaliyetlerine bir süreliğine ara verildiği bilgisi alınırken doğal gaz bağlantısıyla ilgi mevzuatın yerine getirilmesi konusunda çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte havuzun tekrar açılacağı ve yüzme kurslarına kalındığı yerde devam edileceği öğrenildi. (Mehmet Sadık AKSOY)
Kurtalan Kapalı Yüzme Havuzunda soğuyan havalar nedeniyle bir süreliğine yüzme kurslarına ara verildi.

Ağustos ayında açılışı yapılan Kurtalan Kapalı Yüzme Havuzunda soğuyan havlarla birlikte öğrencilere yönelik gerçekleşen yüzme programları bir süreliğine sonlandırıldı.

Kurtalan Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde olan Kapalı Yüzme Havuzunda öğrencilerin üşütüp hastalanmaması için yüzme faaliyetlerine bir süreliğine ara verildiği bilgisi alınırken doğal gaz bağlantısıyla ilgi mevzuatın yerine getirilmesi konusunda çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte havuzun tekrar açılacağı ve yüzme kurslarına kalındığı yerde devam edileceği öğrenildi.

(Mehmet Sadık AKSOY)

Siirt HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.