Zincir ve Akkoyun Kurtalan’da alınan tedbirleri değerlendirdi

Kurtalan 06.12.2023 - 17:02, Güncelleme: 06.12.2023 - 17:02 6188+ kez okundu.
 

Zincir ve Akkoyun Kurtalan’da alınan tedbirleri değerlendirdi

AFAD Siirt İl Müdürü Cahit Akkoyun, Kurtalan İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Zincir’i makamında ziyaret ederek Genel Müdürlüğü ve Siirt Valiliğinin yaptığı kuvvetli yağış uyarısı doğrultusunda alınan tedbirleri değerlendirdi.
Kurtalan’da etkili olması beklenen kuvvetli yağış uyarısı nedeniyle AFAD tarafından olası sel ve taşmalara karşı alınan önlemleri yerinde incelemek üzere Kurtalan’a gelen AFAD Siirt İl Müdürü Cahit Akkoyun, Kurtalan İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Zinciri makamında ziyaret ederek alınan tedbirler hakkında fikir alışverişinde bulundu. Akkoyun, yaptığı değerlendirmede Kurtalan İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri ve AFAD görevlilerinin sel ve su taşkını riskinin bulunduğu mahallelerde aldığı tedbirlerin hayati önem taşıdığını belirterek “Meteoroloji Genel Müdürlüğümüzün Siirt merkez ve bağlı ilçelerle ilgili yaptığı uyarıları dikkatte alıyoruz. Kurtalan’da sel ve taşma riski bulunan mahallelerde İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Polis ekiplerimizle tedbirlerimizi almış durumdayız. Kordineli ve özverili bir şekilde hiçbir vatandaşımızın canına ve malına zarar gelmeden bu süreci atlatmayı hedefliyoruz.” dedi. Kuvvetli yağış uyarısı nedeniyle İlçe Emniyet Müdürlüğü de teyakkuz halinde. Kurtalan İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekiplerinin aldığı tedbirler hakkında bilgi veren Kurtalan İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Zincir ise Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve Siirt Valiliğinin yaptığı uyarılar doğrultusunda İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekiplerinin tamamı ile birlikte teyakkuz halinde olduklarını ifade etti. Vatandaşlar evlerinde ziyaret ederek sel ve su taşkınlarına karşı uyarıldı Zincir, sel ve su taşkını riski bulunan mahallelerde vatandaşlarımızı ikamet ettikleri evlerde ziyaret ederek uyarılarda bulunduklarını söyleyerek “Yağış sırasında oluşabilecek tehlikeli durumlara karşı vatandaşlarımız 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak bizlere ulaşabileceklerini ilettik. Ayrıca görevli personelimizle birlikte ilçe merkezinde devriyelerimizi aralıksız bir şekilde sürdürerek vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini korunması konusunda bütün ne gerekiyorsa yapacağız.” açıklamasında bulundu. (Abdulaziz ÖZCAN)
AFAD Siirt İl Müdürü Cahit Akkoyun, Kurtalan İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Zincir’i makamında ziyaret ederek Genel Müdürlüğü ve Siirt Valiliğinin yaptığı kuvvetli yağış uyarısı doğrultusunda alınan tedbirleri değerlendirdi.

Kurtalan’da etkili olması beklenen kuvvetli yağış uyarısı nedeniyle AFAD tarafından olası sel ve taşmalara karşı alınan önlemleri yerinde incelemek üzere Kurtalan’a gelen AFAD Siirt İl Müdürü Cahit Akkoyun, Kurtalan İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Zinciri makamında ziyaret ederek alınan tedbirler hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Akkoyun, yaptığı değerlendirmede Kurtalan İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri ve AFAD görevlilerinin sel ve su taşkını riskinin bulunduğu mahallelerde aldığı tedbirlerin hayati önem taşıdığını belirterek “Meteoroloji Genel Müdürlüğümüzün Siirt merkez ve bağlı ilçelerle ilgili yaptığı uyarıları dikkatte alıyoruz. Kurtalan’da sel ve taşma riski bulunan mahallelerde İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Polis ekiplerimizle tedbirlerimizi almış durumdayız. Kordineli ve özverili bir şekilde hiçbir vatandaşımızın canına ve malına zarar gelmeden bu süreci atlatmayı hedefliyoruz.” dedi.

Kuvvetli yağış uyarısı nedeniyle İlçe Emniyet Müdürlüğü de teyakkuz halinde.

Kurtalan İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekiplerinin aldığı tedbirler hakkında bilgi veren Kurtalan İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Zincir ise Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve Siirt Valiliğinin yaptığı uyarılar doğrultusunda İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekiplerinin tamamı ile birlikte teyakkuz halinde olduklarını ifade etti.

Vatandaşlar evlerinde ziyaret ederek sel ve su taşkınlarına karşı uyarıldı

Zincir, sel ve su taşkını riski bulunan mahallelerde vatandaşlarımızı ikamet ettikleri evlerde ziyaret ederek uyarılarda bulunduklarını söyleyerek “Yağış sırasında oluşabilecek tehlikeli durumlara karşı vatandaşlarımız 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak bizlere ulaşabileceklerini ilettik. Ayrıca görevli personelimizle birlikte ilçe merkezinde devriyelerimizi aralıksız bir şekilde sürdürerek vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini korunması konusunda bütün ne gerekiyorsa yapacağız.” açıklamasında bulundu.

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.