?>

VakıfBank 69. yılını çeşitli etkinliklerle kutladı

- VakıfBank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih: - "69 yıl önce, vakıf kaynaklarını ekonomik kalkınmanın ihtiyaçları doğrultusunda en iyi biçimde değerlendirmek amacıyla kurulan bankamız, kısa sürede toplumun her kesimini kucakladı"

Ekonomi - 3 yıl önce

İSTANBUL (AA) - Türkiye'nin ekonomik kalkınmasına katkıda bulunmak ve toplumun her kesiminin ihtiyaçlarına cevap verebilmek için 1954'te kurulan VakıfBank, 69'uncu yaşını çeşitli etkinliklerle kutladı.
Bankadan yapılan açıklamaya göre, 1,7 trilyon TL'yi aşan aktif büyüklüğüyle Türkiye'nin en büyük iki bankasından biri olan VakıfBank, yıl dönümü kutlamaları kapsamında Ankara ve İstanbul'da bir dizi buluşma gerçekleştirdi.
69. yıl kutlamalarına Anıtkabir ziyaretiyle başlayan VakıfBank üst yönetimi, ziyaretin ardından Ankara'daki yöneticileriyle bir araya geldi.
Haliç Kongre Merkezi'nde 69'uncu kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen törende 1.000'e yakın VakıfBanklı buluştu. VakıfBank'ın 69'uncu yaş günü kutlamasında, geleneksel olarak 15 ve 20 yıl kıdem ödüllerine hak kazanan çalışanlara da ödülleri takdim edildi.
- "69 yıldır icraat makamı olduk, verdiğimiz her sözü yerine getirdik"
Açıklamada görüşlerine yer verilen VakıfBank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih, 69 yıl önce, vakıf kaynaklarını ekonomik kalkınmanın ihtiyaçları doğrultusunda en iyi biçimde değerlendirmek amacıyla kurulan bankanın, kısa sürede toplumun her kesimini kucakladığını bildirdi.
Bu sayede hem zor zamanlarda Türk milletine destek olduklarını hem de ülke ekonomisini büyüttüklerini aktaran Üstünsalih, şunları kaydetti:
"Toplumsal refahın artırılması noktasında sorumluluk almaktan kaçınmadık. Sadece bir banka olarak değil, her biri kendi alanında sektör lideri olan iştirak ve bağlı ortaklıklarımızla da VakıfBank markasını gururla temsil ettik. Sosyal sorumluluk alanındaki çalışmalarımızla da Türkiye'nin gururu olduk. 'Birlikte güçlüyüz, gelecekten umutluyuz' dedik, ülkemize güç verdik. 69 yıldır vaat değil, icraat makamı olduk. Verdiğimiz her sözü bir bir yerine getirdik. Bugün Türkiye'nin aktif büyüklükte 2 büyük bankasından biriyiz."
VakıfBank'ın her bir ferdinin, devraldığı köklü mirasın büyümesi ve geleceğe taşınması için tüm gücüyle çalışacağından emin olduğunu belirten Üstünsalih, kıdem ödüllerini almaya hak kazananlara ve tüm VakıfBanklılara teşekkürlerini sundu.
Üstünsalih, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılında da toplumsal refahı yükseltmek ülküsüyle yeniden birbirlerinden alacakları güçle yollarına devam edeceklerini bildirdi.
Haftanın Öne Çıkanları

Adalet Bakanı Bozdağ, Diyarbakır'da konuştu:

2023-04-14 22:00 - Gündem

Parktaki bisiklet yolunun boyaları silindi

2023-04-14 23:18 - Kurtalan

VakıfBank 69. yılını çeşitli etkinliklerle kutladı

2023-04-15 14:00 - Ekonomi

Siirt'te uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla 2 zanlı tutuklandı

2023-04-15 00:00 - Gündem

Kurtalanspor’dan maça davet

2023-04-09 01:00 - Gündem

Öğrenciler "Dünya Sağlık Haftası"nı kutladı

2023-04-14 01:28 - Gündem

Gaziantep'te bir kişinin paralarını gasbettiği öne sürülen 2 zanlı tutuklandı

2023-04-14 20:00 - Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyarbakır'da deprem konutları temel atma ve anahtar teslim töreninde konuştu: (1)

2023-04-14 22:00 - Gündem

Yardım kolilerindeki mektuplar duygulandırdı

2023-04-08 15:53 - Gündem

İklim değişikliği çam kese böceklerinin ortaya çıkış zamanını öne çekiyor

2023-04-15 00:01 - Gündem

İlgili Haberler

ABD-İran Anlaşması Piyasaları Rahatlattı: Altın ve Petrolde Sert Hareketler Yaşandı

16:55 - Ekonomi

Altında Sert Düşüş Sürüyor: Dev Bankalardan Peş Peşe Uyarılar

09:24 - Ekonomi

Temmuz 2026 memur zammı ne kadar olacak? 5 aylık enflasyon farkı belli oldu! Polis, öğretmen, doktor ve mühendis maaşları kaç TL'ye yükselecek?

15:44 - Ekonomi

ŞOK'ta bu hafta neler var? 10-16 Haziran kataloğunda kamp, plaj ve elektronik ürünleri öne çıktı

13:54 - Ekonomi

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! 3 katılım bankası birleşiyor

17:37 - Ekonomi

Günün Manşetleri

Siirt'te "Sağlıklı Hayat Saatleri" Kapsamında İletişim Semineri Düzenlendi

19:24 - Siirt

Siirt'te Atıklar Sanata Dönüştü: "Dönüşümün Renkleri" Sergisi Yoğun İlgi Gördü

19:13 - Siirt

Kurtalan'da eğitim yılı değerlendirildi: Yeni dönemin yol haritası masaya yatırıldı

17:45 - Siirt

Tarihi Mısır Çarşısı'nda Siirt Ürününe Özel İlgi

13:23 - Siirt

Kurtalan'da Köy Grup Yolunda Asfalt Çalışmaları Başladı

13:11 - Siirt