Yedibaşak İnsani Yardım Derneği ile Bölüktepe Şehit Osman Peküş Ortaokulu iş birliğinde düzenlenecek “Mazlumun yanında, iyiliğin safındayız” temalı kermes, 20 Mayıs Çarşamba günü saat 11.30’da Bölüktepe Şehit Osman Peküş Ortaokulu bahçesinde yapılacak. Etkinliğe tüm vatandaşlar davet edildi.
Yedibaşak Derneği Kurtalan İlçe Başkanı Veysel Yıldız, düzenlenecek kermesle ilgili yaptığı açıklamada, Gazze’de yaşanan acılara kayıtsız kalmamak adına bir araya geldiklerini söyledi.
Yıldız, “Gazze’de yaşanan zulme karşı sessiz kalmamak, kardeşlerimizin yanında olduğumuzu göstermek istiyoruz. Bu amaçla düzenleyeceğimiz kermesten elde edilecek tüm gelir, Gazze’deki mazlumlara ulaştırılmak üzere bağışlanacaktır. Tüm halkımızı bu hayır organizasyonuna destek vermeye davet ediyoruz” dedi.
Kermeste çeşitli yiyecekler, el emeği ürünler ve dayanışma amaçlı stantlar yer alacak. Organizasyonun, hem yardım toplamak hem de toplumsal farkındalık oluşturmak amacı taşıdığı belirtildi.