Bağlı, Şehit ailelerini ziyaret etti

Baykan 01.07.2023 - 20:39, Güncelleme: 01.07.2023 - 20:39 17274+ kez okundu.
 

Bağlı, Şehit ailelerini ziyaret etti

Baykan Kaymakamı ve Belediye Başkanı Emin Bağlı, ilçedeki şehit ailelerini ziyaret etti.
Baykan Kaymakamı ve Belediye Başkanı Emin Bağlı, Kurban Bayramında şehit ailelerine ziyaret gerçekleştirdi. Bağlı ziyarette şehit ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını belirterek, “Vatanımız milletimiz ve Devletimiz bekası için canını vermiş Aziz Şehitlerimizin Aziz aileleri ve başımızın tacıdır. Tüm şehit ailelerine minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Devletimiz ve Milletimiz her zaman ve her ortamda şehit ailelerimizin yanında olacaktır. Kahraman şehitlerimizin bizlere emaneti olan şehit annelerine ve aile yakınlarına destek olmak ve acılarını paylaşmak Devletimizin, Milletimizin ve hepimizin boynunun borcudur. En değerli varlıklarımız başımızın tacı ve bizlerin emaneti olan şehit ailelerinin Mübarek Kurban Bayramını tebrik ediyorum. Şehit ailelerimize sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum.” dedi. (Haber Merkezi)
Baykan Kaymakamı ve Belediye Başkanı Emin Bağlı, ilçedeki şehit ailelerini ziyaret etti.

Baykan Kaymakamı ve Belediye Başkanı Emin Bağlı, Kurban Bayramında şehit ailelerine ziyaret gerçekleştirdi.

Bağlı ziyarette şehit ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını belirterek,

“Vatanımız milletimiz ve Devletimiz bekası için canını vermiş Aziz Şehitlerimizin Aziz aileleri ve başımızın tacıdır. Tüm şehit ailelerine minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Devletimiz ve Milletimiz her zaman ve her ortamda şehit ailelerimizin yanında olacaktır. Kahraman şehitlerimizin bizlere emaneti olan şehit annelerine ve aile yakınlarına destek olmak ve acılarını paylaşmak Devletimizin, Milletimizin ve hepimizin boynunun borcudur. En değerli varlıklarımız başımızın tacı ve bizlerin emaneti olan şehit ailelerinin Mübarek Kurban Bayramını tebrik ediyorum. Şehit ailelerimize sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum.” dedi.

(Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.