Baykan Belediyesi’nden boykot kararı

Baykan 06.11.2023 - 15:51, Güncelleme: 06.11.2023 - 15:51 12165+ kez okundu.
 

Baykan Belediyesi’nden boykot kararı

Baykan Belediyesi, İsrail menşeili ürünleri boykot etme kararı aldı.
Baykan Belediyesi’nden yapılan açıklamada, İsrail menşeili ürünleri boykot etme kararı alındığı belirtildi. Yapılan açıklamada, “Tarihe kara bir leke olarak geçen Gazze’de yaşanan soykırımı, haksız, hukuksuz, vicdansız saldırıları şiddetle kınıyoruz. Baykan Belediyesi olarak bu zorlu dönemde Filistinli kardeşlerimizle dayanışma içinde olmaya devam ediyoruz. Baykan Belediyesi olarak Belediyemizin İhtiyaçları Temininde İsrail Menşeili Ürünler alınmayacaktır. Baykan Belediyesi, birlik ve dayanışma içerisinde, dost ve kardeş Filistin halkının daima yanındadır.” denildi. (Haber Merkezi)
Baykan Belediyesi, İsrail menşeili ürünleri boykot etme kararı aldı.

Baykan Belediyesi’nden yapılan açıklamada, İsrail menşeili ürünleri boykot etme kararı alındığı belirtildi.

Yapılan açıklamada,

“Tarihe kara bir leke olarak geçen Gazze’de yaşanan soykırımı, haksız, hukuksuz, vicdansız saldırıları şiddetle kınıyoruz.

Baykan Belediyesi olarak bu zorlu dönemde Filistinli kardeşlerimizle dayanışma içinde olmaya devam ediyoruz. Baykan Belediyesi olarak Belediyemizin İhtiyaçları Temininde İsrail Menşeili Ürünler alınmayacaktır.

Baykan Belediyesi, birlik ve dayanışma içerisinde, dost ve kardeş Filistin halkının daima yanındadır.” denildi.

(Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.