Baykan deresinde temizlik çalışması

Baykan 14.07.2023 - 17:43, Güncelleme: 14.07.2023 - 17:43 17316+ kez okundu.
 

Baykan deresinde temizlik çalışması

Baykan Belediyesi ekipleri tarafından ilçede dere yataklarında temizlik çalışması başlattı.
Baykan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Emin Bağlı, ilçede dere yataklarında temizlik çalışması yapıldığını belirtti. Bağlı, ilçedeki dere yataklarında rutin olarak temizlik çalışması yapıldığını belirterek, " İlçemizin sınırları içinde bulunan  derelerin daha temiz akması ve meydana gelebilecek olası su taşkınlarının meydana gelmemesi için bakım, onarım, temizlik çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Yapılan çalışmalar sonunda deremizi temizledik. Bundan sonra buraları korumak ve kollamak halkımıza düşüyor.  Yapılan bu çalışmada emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.     (Haber Merkezi)
Baykan Belediyesi ekipleri tarafından ilçede dere yataklarında temizlik çalışması başlattı.

Baykan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Emin Bağlı, ilçede dere yataklarında temizlik çalışması yapıldığını belirtti.

Bağlı, ilçedeki dere yataklarında rutin olarak temizlik çalışması yapıldığını belirterek, " İlçemizin sınırları içinde bulunan  derelerin daha temiz akması ve meydana gelebilecek olası su taşkınlarının meydana gelmemesi için bakım, onarım, temizlik çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Yapılan çalışmalar sonunda deremizi temizledik. Bundan sonra buraları korumak ve kollamak halkımıza düşüyor.  Yapılan bu çalışmada emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.    

(Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.