Baykan Kaymakamı Emin Bağlı, öğrencilerin karne sevincine ortak oldu

Baykan 16.06.2023 - 18:06, Güncelleme: 16.06.2023 - 18:06 17010+ kez okundu.
 

Baykan Kaymakamı Emin Bağlı, öğrencilerin karne sevincine ortak oldu

Baykan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Emin Bağlı ilçede düzenlenen karne dağıtım törenine katıldı.
Baykan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Emin Bağlı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Vahap Gülmez ile birlikte Cumhuriyet İlköğretim ve Yumurcak anaokulu Okulunda düzenlenen karne törenine katılarak öğrencilere karnelerini takdim etti. Karne dağıtım töreninde konuşan Kaymakam bağlı, çocuklardan tatilde kitap okuma sözü aldı. Bağlı, “Kıymetli öğretmen arkadaşlarımızı ve değerli öğrencilerimizi gösterdikleri gayretten, yaptıkları çalışmalardan ve başarılarından dolayı tebrik ediyor, iyi tatiller diliyorum.” dedi. (Haber Merkezi)
Baykan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Emin Bağlı ilçede düzenlenen karne dağıtım törenine katıldı.

Baykan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Emin Bağlı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Vahap Gülmez ile birlikte Cumhuriyet İlköğretim ve Yumurcak anaokulu Okulunda düzenlenen karne törenine katılarak öğrencilere karnelerini takdim etti.

Karne dağıtım töreninde konuşan Kaymakam bağlı, çocuklardan tatilde kitap okuma sözü aldı.

Bağlı, “Kıymetli öğretmen arkadaşlarımızı ve değerli öğrencilerimizi gösterdikleri gayretten, yaptıkları çalışmalardan ve başarılarından dolayı tebrik ediyor, iyi tatiller diliyorum.” dedi.

(Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.