Baykan’da 15 Temmuz hazırlıkları

Baykan 21.06.2023 - 18:12, Güncelleme: 21.06.2023 - 18:12 16668+ kez okundu.
 

Baykan’da 15 Temmuz hazırlıkları

Baykan’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma etkinlikleri komitesi toplantısı gerçekleştirildi.
Baykan Kaymakamlığında düzenlenen toplantıda, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri” kapsamında yapılacak iş ve işlemleri görüşmek amacıyla toplantı düzenlendi. Baykan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Emin Bağlı, toplantıda sonunda yaptığı açıklamada, “Ülkemizin birlik ve bekasına yönelik hain darbe girişimini boşa çıkaran, canı pahasına ülkesini savunan 15 Temmuz Şehitlerimiz başta olmak üzere tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet gazilerimize de sağlıklı uzun ömürler diliyorum. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” kapsamında ilçemizde çeşitli etkinlikler düzenleyeceğiz. Tüm halkımızı şimdiden düzenleyeceğimiz etkinliklere davet ediyorum” dedi. (Haber Merkezi)  
Baykan’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma etkinlikleri komitesi toplantısı gerçekleştirildi.

Baykan Kaymakamlığında düzenlenen toplantıda, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri” kapsamında yapılacak iş ve işlemleri görüşmek amacıyla toplantı düzenlendi.

Baykan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Emin Bağlı, toplantıda sonunda yaptığı açıklamada,

“Ülkemizin birlik ve bekasına yönelik hain darbe girişimini boşa çıkaran, canı pahasına ülkesini savunan 15 Temmuz Şehitlerimiz başta olmak üzere tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet gazilerimize de sağlıklı uzun ömürler diliyorum. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” kapsamında ilçemizde çeşitli etkinlikler düzenleyeceğiz. Tüm halkımızı şimdiden düzenleyeceğimiz etkinliklere davet ediyorum” dedi.

(Haber Merkezi)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.