Baykan’da bazı duyarsız vatandaşların kirlettiği mesire alanı temizlendi

Baykan 24.08.2023 - 15:44, Güncelleme: 24.08.2023 - 15:48 15224+ kez okundu.
 

Baykan’da bazı duyarsız vatandaşların kirlettiği mesire alanı temizlendi

Baykan’da mesire alanında piknik yapan bazı duyarsız vatandaşların çevreye gelişigüzel attığı çöpler belediye ekiplerince temizlendi.
Baykan kent ormanı ve mesire alanında piknik yapan bazı duyarsız vatandaşların çöplerini gelişigüzel atması tepkilere neden oldu. Baykan Belediyesi ekipleri, mesire alanında çevre temizliği yaptı. Baykan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Emin Bağlı, kamuya açık ortak kullanım alanlarının vatandaşlar tarafından korunması gerektiğini vurguladı. Yapılan temizlik çalışması ile ilgili bilgi veren Bağlı, "İlçemizin sınırları içinde bulunan Kent Ormanı Mesire Alanı için bakım, onarım, temizlik çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Bundan sonra buraları korumak ve kollamak halkımıza düşüyor.  Yapılan bu çalışmada emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.     Bağlı temizlik ve onarım çalışmalarının periyodik olarak devam edeceğini sözlerine ekledi. (Haber Merkezi)
Baykan’da mesire alanında piknik yapan bazı duyarsız vatandaşların çevreye gelişigüzel attığı çöpler belediye ekiplerince temizlendi.

Baykan kent ormanı ve mesire alanında piknik yapan bazı duyarsız vatandaşların çöplerini gelişigüzel atması tepkilere neden oldu. Baykan Belediyesi ekipleri, mesire alanında çevre temizliği yaptı.

Baykan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Emin Bağlı, kamuya açık ortak kullanım alanlarının vatandaşlar tarafından korunması gerektiğini vurguladı.

Yapılan temizlik çalışması ile ilgili bilgi veren Bağlı,

"İlçemizin sınırları içinde bulunan Kent Ormanı Mesire Alanı için bakım, onarım, temizlik çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Bundan sonra buraları korumak ve kollamak halkımıza düşüyor.  Yapılan bu çalışmada emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.    

Bağlı temizlik ve onarım çalışmalarının periyodik olarak devam edeceğini sözlerine ekledi.

(Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.