Baykan’da çocuk oyun parkı onarıldı

Baykan 08.08.2023 - 14:49, Güncelleme: 08.08.2023 - 14:49 16353+ kez okundu.
 

Baykan’da çocuk oyun parkı onarıldı

Baykan Belediyesi, ilçedeki çocuk oyun alanındaki ekipmanları onardı.
Baykan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Emin Bağlı’nın talimatıyla, çocukların daha sağlıklı ve güvenli ortamlarda oyun oynamalarını sağlamak için çocuk oyun park alanlarının yenilenmesi, tamiratı, bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirildi. Bağlı yaptığı açıklamada, “Geleceğin teminatı çocuklarımızın daha temiz ve güvenli ortamlarda oyun oynamalarını sağlamak amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçemiz genelindeki çocuk oyun parklarımızda bakım ve onarım ihtiyacı olan grupları yenileyerek, vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız, Çocuklarımızın güvenli bir şekilde eğlenebileceği ve ailelerinin de güzel vakit geçirebileceği alanları, sağlıklı bir şekilde düzenleyerek hizmete sunmayı planlıyoruz. Parklarımız, modern bir Baykan inşa etme yolunda atacağımız adımlarda öncelik sıramız içerisinde yer alıyor. Bu noktada çocuk parklarımızın alanlarını imkanlar ölçüsünde büyütmekle birlikte, oyun gruplarını da çeşitlendiriyoruz. En kısa sürede çalışmalarımızı bitirip çocuklarımızı daha güvenli, daha modern çocuk oyun parklarına kavuşturacağız. Bu alandaki çalışmalarımız artarak devam edecektir.” dedi. (Haber Merkezi)
Baykan Belediyesi, ilçedeki çocuk oyun alanındaki ekipmanları onardı.

Baykan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Emin Bağlı’nın talimatıyla, çocukların daha sağlıklı ve güvenli ortamlarda oyun oynamalarını sağlamak için çocuk oyun park alanlarının yenilenmesi, tamiratı, bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirildi.

Bağlı yaptığı açıklamada, “Geleceğin teminatı çocuklarımızın daha temiz ve güvenli ortamlarda oyun oynamalarını sağlamak amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlçemiz genelindeki çocuk oyun parklarımızda bakım ve onarım ihtiyacı olan grupları yenileyerek, vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız, Çocuklarımızın güvenli bir şekilde eğlenebileceği ve ailelerinin de güzel vakit geçirebileceği alanları, sağlıklı bir şekilde düzenleyerek hizmete sunmayı planlıyoruz. Parklarımız, modern bir Baykan inşa etme yolunda atacağımız adımlarda öncelik sıramız içerisinde yer alıyor. Bu noktada çocuk parklarımızın alanlarını imkanlar ölçüsünde büyütmekle birlikte, oyun gruplarını da çeşitlendiriyoruz. En kısa sürede çalışmalarımızı bitirip çocuklarımızı daha güvenli, daha modern çocuk oyun parklarına kavuşturacağız. Bu alandaki çalışmalarımız artarak devam edecektir.” dedi.

(Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.