Baykan’da kütüphane açılışı

Baykan 01.12.2023 - 16:47, Güncelleme: 01.12.2023 - 16:47 10043+ kez okundu.
 

Baykan’da kütüphane açılışı

Baykan ilçesinde “Cumhuriyet Çocukları Kütüphanesi”nin açılışı yapıldı.
Baykan’da gerçekleştirilen “Cumhuriyet Çocukları Kütüphanesi”nin açılış törenine katılan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Emin Bağlı, okuyan, öğrenen, düşünen ve üreten bir nesil yetiştirilmesinde kütüphanelerin çok önemli bir rol üstlendiğini dile getirdi.  Kütüphanelerin yaşamsal alanlara dönüştürülebilmesinin çocukların ve gençlerin vakitlerini geçirebilecekler bir cazibe mekanı olması açısından çok önemsediklerini belirten, Bağlı, "Toplumda okuma alışkanlığı kazandırmak, kitap sevgisini artırmak ve kütüphanelerin daha da geliştirilmesini sağlamak için vatandaşlarımızın dikkatini kitap ve kütüphaneler üzerine çekerek farkındalık oluşturulmayı hedefliyoruz." diyerek kitap okumanın önemine değindi. Daha sonra kütüphanenin açılışı gerçekleştirildi. Düzenlenen açılış törenine, Baykan İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı. Semih Sevinç, İlçe Emniyet Amiri Engin Dumlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Vahap Gülmez katıldı. (Haber Merkezi)
Baykan ilçesinde “Cumhuriyet Çocukları Kütüphanesi”nin açılışı yapıldı.

Baykan’da gerçekleştirilen “Cumhuriyet Çocukları Kütüphanesi”nin açılış törenine katılan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Emin Bağlı, okuyan, öğrenen, düşünen ve üreten bir nesil yetiştirilmesinde kütüphanelerin çok önemli bir rol üstlendiğini dile getirdi. 

Kütüphanelerin yaşamsal alanlara dönüştürülebilmesinin çocukların ve gençlerin vakitlerini geçirebilecekler bir cazibe mekanı olması açısından çok önemsediklerini belirten, Bağlı, "Toplumda okuma alışkanlığı kazandırmak, kitap sevgisini artırmak ve kütüphanelerin daha da geliştirilmesini sağlamak için vatandaşlarımızın dikkatini kitap ve kütüphaneler üzerine çekerek farkındalık oluşturulmayı hedefliyoruz." diyerek kitap okumanın önemine değindi.

Daha sonra kütüphanenin açılışı gerçekleştirildi.

Düzenlenen açılış törenine, Baykan İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı. Semih Sevinç, İlçe Emniyet Amiri Engin Dumlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Vahap Gülmez katıldı.

(Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.