Ana içeriğe geç

Kurtalan Gazetesi: Siirt'in Kurtalan, Baykan, Şirvan, Pervari, Eruh ve Tillo ilçelerinden son dakika haberleri, Siirt gündemi ve yerel gelişmeler.

10 Yıldır Cezaevinde Olan Demirtaş'ın Yeni Fotoğrafı Paylaşıldı

DEM Parti TBMM Başkanvekili Pervin Buldan, yaklaşık 10 yıldır Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile gerçekleştirdiği son ziyarete ait fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı.

10 Yıldır Cezaevinde Olan Demirtaş'ın Yeni Fotoğrafı Paylaşıldı

Son günlerde sosyal medyada Demirtaş'ın sağlık durumu ve görüntüsüne ilişkin yapay zeka ile oluşturulduğu öne sürülen fotoğrafların dolaşıma girmesi üzerine açıklama yapan Buldan, X hesabından Demirtaş ile birlikte çekilen fotoğrafları yayımladı.

Paylaşımında söz konusu görüntülerin son ziyaret sırasında çekildiğini belirten Buldan, "Sevgili Selahattin Demirtaş'ı en son ziyaretimde çektirdiğimiz fotoğrafları yeni elime ulaştı. Yapay zeka fotoğraflarına kimse itibar etmesin. Selam ve saygılar." ifadelerini kullandı.

Buldan'ın paylaştığı fotoğraflar kısa sürede sosyal medyada geniş yankı uyandırırken, Demirtaş'ın güncel görüntüsü kamuoyunda ilgi gördü.

Selahattin Demirtaş, Kasım 2016'dan bu yana Edirne F Tipi Cezaevi'nde tutuklu bulunuyor.

 

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle