USD
00,00
EUR
00,00
USD/EUR
1,000
ALTIN
0.000,00
BİST
0.000,00

Çay zammı ile ilgili bazı çay ocakları yeni karar aldı!

Çay zammı ile ilgili bazı çay ocakları yeni karar aldı!

Kurtalan’da bazı çay ocakları bayrama kadar çaya zam yapmama kararı aldı

Kurtalan’da çaya zam gelse de ocak sahipleri ramazan ayına kısa bir süre kalmış olması nedeniyle zam kararını bayramdan sonraya bıraktı.

Kurtalan’da faaliyet gösteren çay ocağı ve kıraathanelerde satılan bir bardak çayın fiyatı 5 liraya çıkmış olmasına rağmen birçok ocak sahibi gelen zammı Ramazan Bayramından sonra uygulayacaklarını ifade ederek ramazan ayına az bir süre kaldığını bu süre boyunca maliyetlere katlanacaklarını belirtiyor.

İlçede faaliyet gösteren Bamert Çay Ocağı sahibi Mehmet Sait Zengin “Ramazana sayılı günler kalmış durumda zaten Ramazan ayı boyunca müşterilerimiz oruçlu  olduğu için çay ocaklarımız kapalı olacak bizde şuan sürmekte olan fiyat düzenini bozmadan bütün girdi maliyetlerine rağmen Ramazan ayına kadar bir bardak çayın fiyatını 3 bucuk liradan satmaya devam edeceğiz.” dedi.

Zengin, 5 liralık zammı Ramazan Bayramı sonrası uygulayacaklarını ve bu süreden sonra çayın fiyatını güncelleyeceklerini söyledi.

(Abdulaziz ÖZCAN)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ