Ana içeriğe geç

Kurtalan Gazetesi: Siirt'in Kurtalan, Baykan, Şirvan, Pervari, Eruh ve Tillo ilçelerinden son dakika haberleri, Siirt gündemi ve yerel gelişmeler.

Dicle Üniversitesi'nde "Vaka Günleri Kongresi" düzenlendi

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Bilimsel Araştırma Topluluğu (DÜTBAT) tarafından "Vaka Günleri Kongresi" düzenlendi.

Dicle Üniversitesi'nde "Vaka Günleri Kongresi" düzenlendi

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, 15 Temmuz Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen kongre ile tıp öğrencilerinin mesleki ve akademik gelişimlerine katkı sunulması, katılımcılara vaka değerlendirmeleri aracılığıyla farklı bakış açıları kazandırılması hedefleniyor.

DÜ Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Eşref Araç'ın danışmanlığında ve Hare Su Cengiz'in koordinatörlüğünde yürütülen kongre, 10 oturum halinde yapıldı.

Kongre kapsamında, sosyal oturumların yanı sıra alçı, atel ve sütur uygulamalarına yönelik pratik beceri atölyeleri de düzenlendi.

(AA)

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle