Ana içeriğe geç

Kurtalan Gazetesi: Siirt'in Kurtalan, Baykan, Şirvan, Pervari, Eruh ve Tillo ilçelerinden son dakika haberleri, Siirt gündemi ve yerel gelişmeler.

Diyarbakır'da 11 bin 484 motosiklet ve motorlu bisiklet sürücüsü denetlendi

- Motosiklet sürücülerinin trafik güvenliğini tehlikeye düşürmesi ve kurallara uymaması güvenlik kameralarınca kaydedildi

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır'da bu yılın başından itibaren 11 bin 484 motosiklet ve motorlu bisiklet sürücüsü denetlendi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince bu yılın başından itibaren 11 bin 484 motosiklet ve motorlu bisiklet sürücüsüne yönelik denetim gerçekleştirildi.

Denetimlerde, kask kullanmayan 1313, sürücü belgesi olmayan 555, kırmızı ışık kuralına uymayan 218 ve motosiklet kullanma ile ilgili diğer hususlara uymayan 133 sürücü hakkında işlem yapıldı.

Öte yandan motosiklet sürücülerinin akrobatik hareketler sergileyerek trafik güvenliğini tehlikeye düşürmesi, kurallara uymaması ve durdurulan bir motosiklet sürücüsünün polisten kaçmaya çalışması Kent Güvenlik Yönetim Sistemi kameralarınca kaydedildi.

Okur görüşleri
0 yorum
Yorum yaz
Yorumlar yayın ilkelerine göre incelenir.
Yorumları göster0 yorum
Henüz yorum yapılmamış. İlk Yorumu Siz Yapın
Daha fazla yükle